Vyhrajte historickou erotickou romanci

Vic-nez-touha-perex
Máte rádi historické romány, v nichž je navíc neustále přítomno erotické napětí mezi hlavními hrdiny? Pokud ano, nenechte si ujít představovanou historickou romanci. Zalíbí-li se vám, můžete vyzkoušet své štěstí a taktické dovednosti v naší soutěži a vyhrát ji!

Prudká vášeň na cestě přes půl světa

Říkali mu pirát a predátor, ale navzdory všem zkušenostem není Ryder Culhane vůbec připravený na způsob, jakým se neústupná a despotická Alexandra DeLisleová vkrádá do jeho myšlenek a zatemňuje mu mozek erotickými představami. Je to to poslední, co potřebuje, a přece to, po čem nejvíc touží; v souvislosti s jedním bláznivým obchodem dostane Ryder Alexandru do své náruče a do své postele, ale i do příliš těsné blízkosti nepřítele, který je chce oba zničit…

Alexandra DeLisleová by snad i uvěřila, že Ryder – vzhledem ke svému záhadnému šestému smyslu – ztělesňuje samotného ďábla. Kdyby měl ale v rukou klíč k nalezení její unesené sestry, spolčila by se třeba s Luciferem. Udělá cokoliv, počínaje cestováním s Ryderem přes půl světa, přes vydírání až k tomu, že se vydává za jeho konkubínu a podvoluje se každému jeho intimnímu požadavku…

Soukromá kupé v Orient Expressu, nejluxusnější hotely v Evropě i mystické brány Východu – všude tam tito nevěrohodní milenci podléhají prudké vášni, která je staví před zkoušku, kam až sahají hranice touhy a osudu, když čelí nebezpečí většímu a lákavějšímu než jakákoliv síla, kterou by si dokázali představit…

 

Víc než touha

Autorka: Thea Devine

Vydalo: nakladatelství Oldag
Překlad: Magda Cindričová
Edice: Orchidej
Počet stran: 320
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 10/2014
ISBN: 978-80-7411-084-9

Přečtěte si více o knize Víc než touha, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

„Allegro…“ Vždycky promluvila, a její sestra nikdy neodpověděla. Teď prošla kolem Alexandry, jako by tam nebyla, a zamířila rovnou ke krbu, který se nacházel u stěny sousedící se společenským salonem.
Alexandra zatajila dech. Nikdy nevěděla, co má s touto nevysvětlitelnou noční procházkou dělat. Nikdy se nepokusila Allegru probudit a nikdy jí o tom neřekla. Celé dva nepochopitelné roky po otcově smrti Allegra neustále znepokojivě prohledávala otcovu pracovnu a Alexandra si umínila, že musí zjistit, proč.
Věděla, že jsou tajemství, která musí chránit, přísahala, že se postará o některé věci, a nemohla dopustit, aby jí v tom bránila povinnost vůči sestře nebo Allegřino abnormální chování – ani ten nesnesitelný hlas v její hlavě.
Allegra přistoupila ke krbu, kde vždycky pátrala naposledy – a Alexandra přemáhala instinktivní nutkání odtáhnout sestru od stěny i strach, že tentokrát najde tajnou západku, vstup na tajné schodiště.
Hrom a peklo! Teď Allegru sotva viděla, ale slyšela, až příliš dobře slyšela, že její zvědavé prsty rachotí po otcových milovaných cínových figurkách, které stály na krbové římse. (str. 14)

 

Vyhrajte knihu Víc než touha

Ryder Culhane by si nikdy nepřipustil, že se mu nějaká žena dokáže vloudit do mysli takovým způsobem jako Alexandra. Setkávají se kvůli obchodu, ale velmi brzy oba pohltí neutuchající touha po tom druhém. Alexandra by pro nalezení svojí sestry udělala cokoli a neváhá tak cestovat s Ryderem přes půl světa. V kupé v Orient Expressu, v luxusních hotelech a i na mnoha dalších místech přitom podléhají oba hlavní hrdinové prudkým návalům vášně a vy tak rozhodně nečekejte, že byste se při čtení nudili.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Víc než touha vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Víc než touha
probíhá od 1. do 14. června 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Víc než touha

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVíc než touha

Devine, Thea

Oldag, 2014

Napsat komentář