Zahrajte si o veselé příhody jedné cirkusácké rodiny

Duhovy-cirkus-perex
Duhový cirkus je plný veselých lidí, kteří zažívají samou zábavu. Jezdí od města k městu včetně malé Mii, která skáče salta nebo jezdí na poníkovi. A také má mnoho kamarádů, se kterými si ráda zazpívá. Staňte se i vy jedním z nich.

V zákulisí Duhové cirkusu

Duhovy-cirkus-ukazkaPojďte společně s Miou nahlédnout do Duhového cirkusu a zazpívat si veselé písničky!

Malá Mia není jen tak ledajaká holčička, je z cirkusácké rodiny – patří k Duhovému cirkusu. Skáče salta, jezdí na poníkovi a dokáže rozveselit každé dítě i dospělé, dokonce i zvířátka. Má spoustu kamarádů a s Péťou odvážně zachrání pudlíka Prince. Mia si ráda zpívá veselé písničky, a kdo chce, může si je zpívat společně s ní.

Petra Neomillnerová ve své knížce pro nejmenší čtenáře opět prokázala, jaký má neobyčejný vypravěčský talent.

 

Duhový cirkus

Autorka: Petra Neomillnerová

Vydalo: nakladatelství Albatros
Ilustrace: Olga Franzová
Počet stran: 68
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2015
ISBN: 978-80-00-03894-0

Přečtěte si více o knize Duhový cirkus, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Albatros patřící pod společnost Albatros Media. Můžete si také stáhnout ukázkovou kapitolu.

Albatros_Albatros-Media

Nakladatelství Albatros je nejstarší české nakladatelství, které se od svého vzniku v roce 1949 specializuje na kvalitní původní i překladovou literaturu pro děti. Dnes je součástí společnosti Albatros Media a. s. Za dobu své existence vydalo přes 10 tisíc titulů.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Duhovy-cirkus-ukazka2„Cirkus, cirkus jede!“ vyhrává vesele reproduktor. Zavrtím se v posteli. To já jedu, já jsem ten cirkus a moje maminka vyhrává v našem autě veselé písničky. Cirkus jsme my – já, máme, táta, strejda David, teta Denisa a skorobabička Táňa. Taky poník Jája, pudlové Trixi, Bixi a Pixy, pak mámina jezdecká kobylka Sněžná, které máma občas říká Něžná a občas taky „ty potvoro“, a papoušek Toto, kterému někdy říkáme „ty potvoro“ všichni, protože nás ráno budí křikem. A taky naše auta, pestře pomalované karavany, domky na kolečkách. V nich bydlíme, i když pokaždé někde jinde. A kde bydlíme my, tak je veselo. (str. 5)

 

Vyhrajte knihu Duhový cirkus

Chodí vaše děti rády do cirkusu? A zajímá je i to, co se děje v šapitó, když ho opustí poslední divák? Tak na to jim může odpovědět malá holčička Mia, která jezdí po štacích s Duhovým cirkusem. Najdete v něm klauny, poníky, pudlíky i upovídaného papouška, takže o zábavu bude postaráno. Neváhejte a začtete se společně s vašimi ratolestmi do příběhu a zazpívejte si veselé písničky podle not, které v knize také najdete.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Albatros patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Duhový cirkus vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Duhový cirkus
probíhá od 30. dubna do 13. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Duhový cirkus

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDuhový cirkus

Neomillnerová, Petra

Albatros, 2015

Zahrajte si o veselé příhody jedné cirkusácké rodiny - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. zurekpetr napsal:

    Omlouvám se, otázka je správně, už jsem na to přišel

  2. zurekpetr napsal:

    Je otázka u soutěže o kmihu Vařte zdravě jako my formulována správně? Mě se zdá, že jsou pravdivé všechny tři tvrzení.

  3. hacmac hacmac napsal:

    Dobrý večer, dnes jsem si na poště vyzvedla balíček:-), kniha Duhový cirkus je v pořádku a moc se mi líbí. Děkuji Vám za ní a přeji jen to dobré!

  4. Nellinka napsal:

    Dobrý den,

    kniha Duhový cirkus mi do dnešního dne nepřišla.

Napsat komentář