Získejte milý a nevšední román se psím hrdinou

Ztraty-a-nalezy-perex
Hlavní hrdince Rocky se změní život poté, co najde svého muže mrtvého. Rozhodne se proto utéct od všeho, co ztratila, a odjede na Peak Island. Když jí zde cestu zkříží černý labrador Lloyd, znovu se v jejím životě objeví radost.

Nečekané zvraty osudu

Bobovi bylo pouhých dvaačtyřicet, když ho Rocky našla bez života na podlaze v koupelně. Toho dne se jí změnil celý život. Odjela z Massachusetts na Peak Island, miliony kilometrů od všeho, co ztratila. Nechala psychologické praxe a začala se starat o zvířata. Přitom sama zjistila, že uzdravit se je někdy mnohem těžší, než ji učili a než sama učila druhé. Jenže pak poznala Lloyda. Velkého černého labradora, který jí vstoupil do života s hrotem šípu zabodnutým do ramene. Rocky rozplétala záhady Lloydova zranění a ztracených majitelů, až zjistila, že radost lze najít i na místech, kde bychom to čekali ze všeho nejméně.

 

Ztráty a nálezy

Autorka: Jacqueline Sheehanová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Alexandra Fraisová
Počet stran: 264
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 5/2009
ISBN: 978-80-204-1837-1

Přečtěte si více o knize Ztráty a nálezy, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Ztráty a nálezy

V románu od americké psycholožky a spisovatelky Jacqueline Sheehanové čtenáři najdou celou škálu emocí od smutku a vzteku až po radost a lásku. Hlavní hrdinku Rocky totiž potká životní tragédie, a přestože je psycholožkou, která radí ostatním, se svou ztrátou se vyrovnat neumí. Rozhodne se tedy změnit nejen prostředí, ale i zaměstnání, a začne se místo o lidské duše starat o zraněná zvířata. A právě v tu chvíli jí osud postaví do cesty černého labradora, který vyplní prázdné místo v jejím životě.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ztráty a nálezy vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ztráty a nálezy
probíhá od 21. dubna do 4. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Ztráty a nálezy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZtráty a nálezy

Sheehanová, Jacqueline

Mladá fronta, 2009

Napsat komentář