Vyhrajte příběh o strašidelně nešikovné čarodějce

Nove-prihody-cerne-carodejnice-perex
Černá čarodějnice zamotá vše, co jí přijde pod ruku. Sotva jedno popletené kouzlo dá do pořádku, už může začít s napravováním dalšího. Zkrátka a dobře, malí čtenáři se při čtení jejích dobrodružstvích rozhodně nudit nebudou.

Popletená čarodějnice

untitledČerná čarodějnice je strašidelná nešika. Sotva napraví jedno popletené kouzlo, vyčaruje další pohromu. Ještě že má dobré kamarády, kteří ji nikdy nenechají na holičkách. Se svým věrným koštětem se nezalekne dračí rodinky ani ukrutně zlé čarodějky Zlodušky. A co teprve když se její bota Žralběta rozhodne zúčastnit módní přehlídky? Jak tohle může dopadnout?

 

Nové příhody černé čarodějnice

Autorka: Milena Durková

Vydalo: nakladatelství Fragment
Ilustrace: Veronika Miklasová
Počet stran: 168
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-253-2432-5

Přečtěte si více o knize Nové příhody černé čarodějnice, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment. A prohlédněte si také ukázku.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Ukázka z knihy

Když se vrátila Veroničina maminka z práce, musela Veronika domů. Na Veroničině mamince bylo fajn, že jí vůbec nepřipadalo divné, že Veronika sedí na lavičce pod stromem a povídá si sama pro sebe. Černá čarodějnice totiž maminku zahlédla první a schovala se za kmen jabšně. Veronika si toho nevšimla a povídala dál, jako by čarodějnice stále seděla vedle ní.
A celkově je na rodičích prima, myslela si v úkrytu černá čarodějnice, že mají v hlavě spoustu hloupostí, třeba jako účty za elektřinu a počet brambor, které je potřeba oloupat na večeři. Tak si Veroničina maminka vůbec nevšimla, že Veronika sedí pod jabšní, když má sedět pod normální jabloní. (str. 153)

 

Vyhrajte knihu Nové příhody černé čarodějnice

Žádný příběh o černé čarodějce nemůže být nuda, protože je to malá popleta. A co nezvládne napravit sama, s tím jí pomohou její kamarádi. I s nimi si vaše ratolesti užijí mnoho legrace, protože třeba o botě, která by se rozhodla účastnit módní přehlídky, jistě ještě nečetly.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nové příhody černé čarodějnice vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nové příhody černé čarodějnice
probíhá od 18. dubna do 1. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 pohádky Nové příhody černé čarodějnice

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNové příhody černé čarodějnice

Durková, Milena

Fragment, 2015

Napsat komentář