Vyhrajte román o nové naději a chuti do života

Kdyz_je_laska_slepa
Alia je mladá žena, která má na první pohled vše – vztah, který jí všichni závidí a mají ho za dokonalý, roztomilou dcerku a právě dodělává diplomovou práci. Přesto se jí její svět během chvíle zhroutí jako domeček z karet.

Jak bolí zlomené srdce

Aliu a Leandera všichni vnímají jako pár snů a poté, co se jim narodí dcera, se idylka zdá být dokonalá. Půvabně chaotická Alia i lidé kolem ní věří, že její vztah je zcela mimořádný. O to překvapivější je pak Leanderovo náhlé přiznání: „Musím ti něco říct. Mám jinou.“ Situaci, kterou Alia zná jen z laciných romantických knih, o nichž píše diplomovou práci, najednou zažívá na vlastní kůži. Zhroutí se jí svět. Jak se smířit s odchodem životního partnera?

Když se Alia s pomocí kamarádek a podivínského souseda konečně začne stavět na nohy, stane se něco, co nikdo nečekal – Leander se znovu objeví u jejích dveří… Má mu odpustit? Nebo jít dál?

Román Když je láska slepá popisuje chvíle, ve kterých jsme nejzranitelnější a nejlidštější, ale činí tak s vtipem a vřelostí. Každý, kdo se někdy zklamal v lásce, ví, že nic nebolí tak jako zlomené srdce. Společně s Aliou prožijeme zoufalství ze ztráty milovaného člověka a bezútěšnost nenadálé samoty, ale také novou naději a opětovné probouzení chuti do života.

 

Když je láska slepá

Autorka: Luisa Bureschová

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Martina Kašparová
Počet stran: 384
Vazba: vázaná
Vydáno: 1/2015
ISBN: 978-80-7491-240-5

Přečtěte si více o knize Když je láska slepá, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host. Můžete si také prolistovat ukázku, nebo přečíst náš článek.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. Odborné publikace se zaměřují především na historii, sociologii, jazykovědu, osobnosti filmu i další obory. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

Ukázka z knihy

Láska na první pohled to nebyla. Leander vlastnil bar na starém městě. Kulturní bar Punto. Často jsem tam chodila se svou kamarádkou Majken. Leander byl muž v zákulisí, staral se o to, aby podnik šlapal. Leanderův parťák Tom byl bavič. K tomu nadaný barman, šarmantní a okouzlující, vtipný moderátor kvízů a fantastický zpěvák. S Leanderem měli kapelu. Tom zpíval a hrál na kytaru, Leander hrál na kytaru nebo na bicí – podle toho, co bylo zrovna potřeba, ale zpravidla na bicí – a Jan, třetí muzikant, hrál na baskytaru. Skupina si říkala Nuzáci a pravidelně vystupovala v Puntu. Majken se před mnoha lety bezhlavě zamilovala do baskytaristy Jana a pak s ním několik měsíců chodila, dokud se bezhlavě nezamilovala do někoho jiného. Tehdy jsme v Puntu začaly patřit ke stálým hostům. (str.15)

 

Vyhrajte román Když je láska slepá

Po Leanderové náhlém přiznání, že má jinou ženu, se Aliin svět zhroutí a ona funguje vlastně jen pro svoji dceru Katie. Jen co se s pomocí nejlepší kamarádky a podivínského souseda začne stavět na nohy, Leander se znovu vrací na scénu a žádá odpuštění. Podlehne Alia znovu jeho kouzlu a pokusí se společně vše vrátit do starých kolejí? Nebo v sobě najde sílu k odmítnutí?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Když je láska slepá vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Když je láska slepá
probíhá od 4. do 17. března 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Když je láska slepá

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdyž je láska slepá

Bureschová, Luisa

Host, 2015

Vyhrajte román o nové naději a chuti do života - DISKUZE

Počet reakcí: 10
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, výhra Hrdinové z Dračí ulice právě dorazila! Moc děkuji, s dětmi z ní máme velikou radost.

  2. Hanula napsal:

    Dobrý den – kniha Skleněné děti přišla v pořádku. Mockrát děkuji….

  3. molinka napsal:

    Prosim nejde mi dát obrázek avatára v prohlášeni jak má být velký děkuji!těšímse na soutěže

  4. kistka napsal:

    Děkuji za odpověď. Dosud jsem si myslela, že pokud odpovím špatně, tak automaticky vypadávám a soutěží jenom správné odpovědi, což by bylo logické. Z tohoto vyplývá, že tipují všichni, bez ohledu správnosti svých odpovědí, což je trochu zavádějící. Ale aspoň jsem lépe pochopila princip hry. Ještě jednou děkuji a přeji hezký den.

  5. kistka napsal:

    Prosím o prominutí, v dotaze vznikla chybička, správně mělo být s tipem 999 a 1004. Děkuji.

  6. kistka napsal:

    Dobrý den, chtěla bych se jenom zeptat, podle čeho se losují výherci. Např. u Knížky Kéž je nám odpuštěno bylo zasláno 998 tipů, vyhodnocen byl člen s tipem 999 na 1004. Já jsem tipovala 999 a neuspěla jsem. Děkuji.

  7. olly napsal:

    Dobrý den, dnes v pořádku přišla knížka „Skleněné děti“. Děkuji, olly

  8. Rinoa napsal:

    Dobrý den, vyhraná kniha dnes dorazila, děkuji moc :)

Napsat komentář