Vyhrajte detektivní román o začátcích analýzy DNA

Bestie-perex
Nejnovější kniha slovenského autora výborných detektivních příběhů zavede čtenáře o několik let zpět. Konkrétně do doby sametové revoluce a časů, kdy metoda analýzy DNA byla teprve v plenkách. Vydejte se po stopých a odhalte vraha společně s detektivy.

Kdo ve svém těle skrývá bestii?

Brilantní detektivní román Bestie se odehrává po velkých společenských změnách, přesněji po sametové revoluci a následné amnestii v roce 1990, po níž se na svobodu dostává mnoho nenapravitelných zločinců. Někteří využijí pádu železné opony a opouští republiku. Za jedním z nich se přes polovinu Evropy táhne krvavá stopa, která se ale vrací domů. Recidivista po sobě zanechává zmasakrovaná a zneužitá těla žen, ale žádné otisky prstů. Kriminalistům ale přichází na pomoc nová metoda – analýza DNA. Na atraktivitě knize dodávají i změny perspektivy vyprávění, střídavě sledujeme vrahovy činy, Hlas, který ho nutí vraždit, a snahu detektivů chytit bestii v lidském těle…

 

Bestie

Autor: Dominik Dán

Vydalo: nakladatelství Slovart
Překlad: Josef Šmatlák
Počet stran: 302
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2015
ISBN: 978-80-7391-929-0

Přečtěte si více o detektivní knize Bestie, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Slovart.

Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury. Významnou oblastí činnosti nakladatelství je i dovoz a prodej cizojazyčných knih o umění, designu, fotografii a architektuře a turistických průvodců.

 

O autorovi

Dominik Dán (*1955) se už přes 25 let zabývá vyšetřováním zločinu. Osobní kontakty s vrahy, lupiči, únosci a jinou „vybranou společností“ mu umožnily pochopit nepsané zákony podsvětí. Ze svých bohatých zkušeností čerpá při tvorbě mrazivě autentických detektivních příběhů. V současné době je nejprodávanějším slovenským autorem, všechny jeho knihy se okamžitě staly bestsellery. Spolupracoval na scénáři úspěšného televizního seriálu Kriminálka Staré město a na jaře roku 2016 by měl do kin přijít koprodukční film podle jeho knihy Červený kapitán.
(Zdroj informací: nakladatelství Slovart)

 

Vyhrajte detektivku Bestie

Krvavá stopa na chvíli, díky pádu železné opony, zmizí za hranicemi. Bohužel se však zanedlouho vrací zpět. Nebezpečného vraha, který nikdy nezanechá sebemenší otisk, je třeba vypátrat dříve, než zemře další nevinná žena. Naštěstí právě přichází nová metoda, díky které se procento pravděpodobnosti dopadení vraha rapidně zvyšuje. Vypátrají kriminalisté recidivistu právě pomocí moderní analýzy DNA?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Slovart vám navíc právě nyní přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Bestie vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bestie
probíhá od 27. února do 12. března 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 detektivní romány Bestie

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBestie

Dán, Dominik

Slovart, 2015

Vyhrajte detektivní román o začátcích analýzy DNA - DISKUZE

Počet reakcí: 0
  1. Akemi napsal:

    Dobrý den,

    mohli byste překontrolovat tipy do soutěže o knihu Bestie? Právě se dívám na vyhodnocení, správný tip byl 1489, vyhrály tipy 1489, 1489 a 1493 (http://www.klubknihomolu.cz/souteze/soutez/?soutez=475). Jsem si stoprocentně jistá, že jsem tipovala dvě minuty před půlnocí 1491 (tehdy ještě nebylo překonáno) a odpověď na soutěžní otázku mám taky správně.

    Předem děkuji za odpověď.

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Milá Akemi,

      ano, máte pravdu, Váš tip byl výherní a určitě byste měla výhru přiznánu, kdyby nebylo jedné maličkosti – v době vyhodnocování soutěže jste ve svém profilu neměla uvedenou plnou adresu, a proto jste byla z vyhodnocení soutěže vyřazena.
      Nyní jste si již adresu doplnila – to je dobře, alespoň se nepřipravíte o výhry v dalších soutěžích, do čehož Vám přeji hodně štěstí.

Napsat komentář