Získejte román, ve kterém se zvrtne vše, co může

Ten-kdo-odesel-perex
Napsat pár řádků bývalému příteli vypadá na první pohled jako nevinný nápad. Na tom, že pozdravíte člověka, se kterým jste pár let žili, přeci není nic špatného. Jenže záhy se Mollyin život, právě kvůli těm několika řádkům, změní v peklo.

Pár řádků dokáže změnit život v peklo

Po přečtení této knihy už pro vás Facebook nikdy nebude stejný jako dřív.

Molly Greeneová má všechny důvody být se svým životem spokojená. Nechce nic měnit. Chce, aby všechno zůstalo tak, jak je.
Její manžel Dan má jiný názor. Rád by založil rodinu, ale Molly se na to necítí připravená. Neschopnost učinit tak zásadní rozhodnutí začne nahlodávat doposud fungující vztah. Rozčarování narůstá na obou stranách…

V náhlém hnutí mysli se Molly rozhodne pro malou revoltu: pošle zprávu bývalému příteli. Co na tom, že nezávazně pozdravíte člověka, se kterým jste pár let sdíleli život? Jste přece dospělí a víte, co děláte. Nebo si to aspoň myslíte.

Molly svého unáhleného činu okamžitě lituje. To ovšem ještě netuší, jakou lavinu událostí ona zdánlivě nevinná zpráva spustí. Z Mollyina poklidného života se postupně stává peklo…

 

Ten, kdo odešel

Autorka: Lucy Dawson

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Dita Kelbelová
Počet stran: 336
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 2/2015
ISBN: 978-80-7498-067-1

Přečtěte si více o knize Ten, kdo odešel, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. A nezapomeňte ani na ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst.

 

Ukázka z knihy

Pohled na její tvář mě teď už naštěstí nechával úplně chladnou. Vyplázla jsem na ni jazyk – kráva – a vrátila se k Leovu profilu.
A pak, naprosto bez rozmyslu, jsem udělala něco nečekaného a pitomého. Chvilku jsem zírala na jeho fotku a najednou jsem klikla na ikonku „Pošlete Leovi vzkaz“. Do předmětu jsem vepsala Páni! a do zprávy jsem rychle naťukala:
Vidím, že se činíš! Gratuluju! Doufám, že se máš dobře. Molly
A odeslala jsem ji. (str.25)

 

Vyhrajte román Ten, kdo odešel

Knihy od britské autorky Lucy Dawson nepatří do kategorie klasických románů pro ženy, které mají vždy šťastný konec. Hrdinové jejích románů naopak zažívají věci, které mohou potkat každého z nás, čímž jsou čtenářům daleko bližší. Právě proto je i její nejnovější kniha zařazena v edici Inteligentní romány pro inteligentní ženy. Přečtěte si i vy příběh Molly Greeneové, které pár řádků odeslaných přes Facebook obrátí život vzhůru nohama.

Právě nyní vám ve spolupráci s nakladatelstvím Domino přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ten, kdo odešel vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ten, kdo odešel
probíhá od 26. února do 11. března 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Ten, kdo odešel

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTen, kdo odešel

Dawson, Lucy

Domino, 2015

Napsat komentář