Vyhrajte knihu o houbách a jejich léčivých účincích

Encyklopedie-lecivych-hub-perex
Letošní sezóna houbařům přeje a málokdo odolal a nevyrazil si s košíkem do lesa. Víte ale, že existují i houby, které slouží jako prevence různých nemocí? Pokud se o takových druzích toužíte dozvědět více, neváhejte a pojďte si přečíst náš článek.

Léčivá síla hub

Naše dosud nejobsáhlejší kniha o léčivých houbách je určena zejména pro studenty přírodních věd a farmakologie, ale také pro všechny milovníky přírody, praktické houbaře a zájemce o léčbu a prevenci chorob pomocí přírodních prostředků. Kniha zahrnuje téměř 500 barevných fotografií hub a více než 160 ilustrací biochemických struktur. Každý druh léčivé houby je charakterizován makroskopickým popisem a hlavními znaky, jimiž se odlišuje od některých podobných druhů, se kterými by mohl být zaměněn, obsahem zjištěných bioaktivních látek, jejich léčivými účinky a možným praktickým využitím dané houby.

 

Encyklopedie léčivých hub

Autor: Radomír Socha

Vydalo: nakladatelství Academia
Počet stran: 774
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 7/2014
ISBN: 978-80-200-2312-4

Cena: 1350 Kč

Přečtěte si více o knize Encyklopedie léčivých hub, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Academia.

Nakladatelství Academia vzniklo v roce 1953 původně jako nakladatelství Československé Akademie věd. Název Academia nese od roku 1966. Nakladatelství vydává původní vědecké monografie a práce českých vědců, díla klasiků vědy, překlady zahraničních autorů, populárně naučnou literaturu, literaturu faktu, encyklopedie, slovníky, jazykové učebnice, příručky a vysokoškolské učebnice, ale také kvalitní českou i překladovou beletrii.

 

Vyhrajte knihu Encyklopedie léčivých hub

Publikace, která poslouží nejen studentům přírodních věd, nebo farmakologie, je pravděpodobně nejobsáhlejší knihou na dané téma na našem trhu. Pokud i vy si chcete přečíst více o tom, které houby mohou prospět vašemu zdraví, a jak je rozlišíte od podobných exemplářů, neváhejte a knihu si pořiďte.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Academia vám navíc přinášíme soutěž, ve které jeden z vás může Encyklopedii léčivých hub v hodnotě 1350 Kč vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Encyklopedie léčivých hub
probíhá od 16. září do 29. září 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o Encyklopedii léčivých hub za 1350 Kč

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEncyklopedie léčivých hub

Socha, Radomír

Academia, 2014

Napsat komentář