Zásilkovna.cz – nová možnost zasílání knih!

balíky
Rozšiřujeme naše služby! Nyní si můžete nechat zasílat vydražené knihy za zvýhodněné poštovné na některou z více než dvou set poboček Zásilkovny!

Dosud jste si mohli vydražené knihy nechat poslat k sobě domů prostřednictvím České pošty nebo jste si je mohli vyzvednout na některé z poboček Uloženky či jejích partnerských poboček DPD ParcelShop (více informací v našem článku). Od 11. srpna 2014 nově nabízíme možnost zaslání společností Zásilkovna.cz. Stačí si jen vybrat, na které z poboček si své knihy vyzvednete.

Jak to funguje?

Poté, co vydražíte nějakou knihu v našich aukcích, vám přijde mail s informacemi k platbě. Máte-li zájem o zaslání přes Zásilkovnu, odepište na tento mail a uveďte, na kterou z poboček chcete knihu zaslat. U výběru Z BOXu je třeba doplnit též telefonní číslo.

Poštovné a balné

Při zaslání vydražených knih prostřednictvím Zásilkovny platíte jednotné poštovné a balné 90 Kč (aktuální cena k 1. 5. 2022). Maximální váha balíku včetně obalových materiálů nesmí překročit limit 5 kg. (Poštovné uvedené u jednotlivých aukcí platí pouze pro zaslání prostřednictvím České pošty.) Neplatíte žádné příplatky při spojení více knih do jedné zásilky a neplatíte ani příplatky za objemné či těžší knihy.

Kde si můžete svou zásilku vyzvednout?

Vydražené knihy si můžete nechat zaslat na pobočky v 104 městech v ČR:

Aš, Benešov, Beroun, Bohumín, Brandýs nad Labem, Brno, Břeclav, Bystřice pod Hostýnem, Čelákovice, Červený Kostelec, Česká Lípa, Česká Třebová, České Budějovice, Český Těšín, Děčín, Frýdek-Místek, Havířov, Havlíčkův Brod, Hodonín, Holešov, Hradec Králové, Hranice na Moravě, Hulín, Humpolec, Cheb, Chodov, Chomutov, Chrudim, Jablonec nad Nisou, Jeseník, Jičín, Jihlava, Jindřichův Hradec, Karlovy Vary, Karviná, Kladno, Klášterec nad Ohří, Klatovy, Kolín, Kralupy nad Vltavou, Krnov, Kroměříž, Kutná Hora, Kyjov, Liberec, Litoměřice, Litomyšl, Louny, Mariánské Lázně, Mělník, Mladá Boleslav, Most, Náchod, Neratovice, Nové Město na Moravě, Nový Jičín, Nymburk, Olomouc, Opava, Orlová, Ostrava, Otrokovice, Pardubice, Písek, Plzeň, Poděbrady, Praha, Prostějov, Přerov, Příbram, Rakovník, Roudnice nad Labem, Rožnov pod Radhoštěm, Rudná, Rumburk, Říčany, Sadská, Slaný, Sokolov, Strakonice, Svitavy, Šternberk, Šumperk, Tábor, Teplice, Trutnov, Třebíč, Třinec, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Uničov, Ústí nad Labem, Ústí nad Orlicí, Valašské Meziříčí, Varnsdorf, Velké Meziříčí, Vizovice, Vsetín, Vyškov, Zábřeh na Moravě, Zlín, Znojmo, Žatec, Žďár nad Sázavou.

V některých městech (např. Brno, Ostrava, Praha a další) je poboček hned několik, stačí si jen vybrat, kterou z nich máte nejblíže. Aktuální seznam všech poboček včetně jejich adres najdete zde.

Věříme, že vás tato novinka potěší.


Zdroj náhledového obrázku: stockimages, http://www.freedigitalphotos.net/

Doporučení:
Share

Zásilkovna.cz – nová možnost zasílání knih! - DISKUZE

Počet reakcí: 16
  1. jiji napsal:

    Dobrý den, včera mě dorazila výhra, kniha Aloha, za což děkuji. Ale předtím, v průběhu měsíce července jsem vyhrál knihu, která jsem dosud neobdržel. Bohužel jsem si nepoznamenal její název ani vydavatele. Pouze si pamatuji, že se jednalo o detektivku české autorky. Nevím, zda výhry zasílají jednotlivá nakladatelství či redakce. Děkuji

    • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

      Dobrý den,
      výhry v soutěžích rozesílají jednotlivá nakladatelství. Vyhrála jste knihu Ostrov šedých mnichů z nakladatelství Motto, spadajícího do skupiny Albatros Media. Dnes jsme rozeslání výher urgovali a bylo nám přislíbeno, že budou v průběhu tohoto týdne rozeslány. V nakladatelství měli dovolenou.

  2. ustarana napsal:

    Dobrý den,
    včera dorazila knížka Ženich na zabití. Děkuji. Na knížku Pipi dlouhá punčocha teprve čekám, ale ještě je brzy. Z obou výher mám velkou radost. Děkuji

  3. Myska.Kl napsal:

    Dobrý den. Včera mi dorazila vyhraná kniha. Moc děkuji za krásnou výhru a přeji pohodový zbytek týdne! :)

  4. jcerny napsal:

    Jak jsem sebrala odvahu ještě nedošla

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Dobrý den, výhry v soutěžích odesílá nakladatelství obvykle do měsíce od ukončení soutěže. Tato soutěž končila teprve 29. července – je tedy ještě čas… Navíc v období prázdnin mívají v nakladatelstvích uzavřené sklady, dovolené apod. může tedy odeslání knih trvat i delší než inzerovanou dobu.
      Obrňte se trpělivostí a pokud ani počátkem září knihu mít nebudete, tak se znovu ozvěte.
      Hezký den

  5. mary napsal:

    Dobrý den, děkuji za knihu Nefertiti.

  6. evik159 napsal:

    Dobrý večer, dnes dorazila výhra Vila na Sadové. Moc děkuji, mám velkou radost.

  7. jacline napsal:

    Dobrý den,
    včera dorazila výhra v soutěži – kniha Šílenství. Děkuji.

  8. humhejova napsal:

    Dobrý den vyhrála jsem knihu Vila na Sadové,výhra zatím
    nedošla.Na dotaz v Fragmentu jsem se dozvěděla,že výhru posílali v červnu.Proto kdo jste také vyhráli , tak se
    obraťte na Fragment.Slíbili zaslat znovu,

    Humhejová

  9. mary napsal:

    Dobrý den, děkuji za knihu Mezi červenou a černou, došla v pořádku.

  10. Miloslava napsal:

    Dobrý den,včera mi došla kniha Babička pozdravuje a omlouvá se,děkuji vám!

  11. Nellinka napsal:

    Dobrý den, paní Glozarová,

    dne 22. září 2014 jsem Vám posílala email, následně i další, a do dnešního dne mi nebylo zodpovězeno na otázku týkající se výher knih v aukci. Dne 29. září jsem tyto knihy zaplatila a dodnes jste mi je neposlali. Děkuji za brzkou odpověď.

    • Markéta Markéta napsal:

      Dobrý den, před chvílí jsem Vám poslala mail. Knihy jsme neposlali kvůli rozdílným částkám – měla jste zájem o levnější způsob zaslání, ale poštovné bylo uhrazeno jako u zaslání Českou poštou. Čekala jsem na Vaši odpověď, jakým způsobem máme knihy zaslat, a na případném vrácení přeplatku na poštovném. Mrzí mne, že Vám mail nedošel, a omlouvám se za nechtěné nepříjemnosti.

  12. Sasinka Sasinka napsal:

    Tak to mě potěšilo….je to i u nás :-)Určitě využiji.

Napsat komentář