Italská kuchyně

Krok za krokem podle fotografií

zobrazit info o knize
Nakladatelství Computer Press
Doporučená cena 399 Kč

O knize

Otevřete knihu a nechejte na svůj stůl vklouznout sluneční paprsky a doteky moře! Recepty, jež vás v létě potěší svou lehkostí a v zimě připomenou prázdninové dny, vám z Apeninského poloostrova přináší benátská rodačka Laura Zavan. S unikátní kuchařkou, v níž podle názorného návodu a jedinečných fotografií jednotlivých fází přípravy dosáhnete snadno umění italských šéfkuchařů. Nepochybně oceníte také pro tuto kuchyni typickou rychlou přípravu, se kterou si vychutnáte nejen vaření, ale především čas strávený nad talířem s milými hosty. Protože přeci „la vitta è bella“ – život je krásný!


S touto kuchařskou knihou se podle fotografií naučíte připravovat: tradiční pesto (bazalkové, sicilské, artyčokové), křupavé pečivo (bruschetta, grissini, linguae), nezbytnou pizzu (margeritha, focaccia, calzone), zapečenou a vařenou zeleninu i saláty (rajčata, lilky, panzanella, peperonata), jedinečné těstoviny (ravioli, papardelle, lasagne), rizoto a gnocchi (se šafránem, s houbami, po římsku), polévky, omáčky, chuťovky, ryby, masitá jídla. S touto knihou zvládnete i sladké tiramisu, panna cotta, koláč z ricotty.

259 stran | vázaná | 167 x 225 mm

Doporučení:
Share