Jak grilovat zeleninu

Nová bible grilování zeleniny na ohni

zobrazit info o knize
Nakladatelství Slovart
Vydáno   6/2023
ISBN 978-80-276-0677-1
Překlad Moravcová ml., Stanislava
Vydání 1.
Počet stran 160
Vazba vázaný blok
Formát 175×205
Doporučená cena 399 Kč

O knize

Kniha slavného amerického autora kuchařek o grilování Stevena Raichlena přináší tentokrát více než šedesátku dokonale vyladěných receptů zaměřených na grilování zeleniny. Z nich si vybere každý - vegetariáni i všežravci, kteří chtějí na grilovací party zařadit více zeleniny a jiných bezmasých surovin v chutných úpravách.

Najdete tu například návod na grilovaný ledový salát s uzenou rančerskou zálivkou, Raichlenovu pizzu Margherita, grilované artyčoky s harissovou majonézou, cuketové špízy s bylinkovo-citronovým máslem nebo grilovanou kukuřici na čtyři způsoby.

V praktickém úvodu se dozvíte všechno o potřebném vybavení a grilování jako takovém, autor vás povede na každém kroku: od výběru grilu přes bezpečné zapálení ohně až po nezbytné pomůcky. Na konci knihy najdete tipy, jak na grilu zacházet s více než třemi desítkami druhů zeleniny, které znáte a běžně z nich vaříte, nebo zeleniny, s nimiž se možná chystáte seznámit.

Doporučení:
Share

Související články