Smažené dobroty o trochu zdravěji

friteza PR uvod
Používáte horkovzdušnou fritézu? Ne? Pokud jste ještě kvality tohoto nástroje neobjevili, možná je čas se mu podívat na zoubek. Skvěle se hodí i v rámci blížících se Vánoc, nejenom jako inspirace pod stromeček, ale i jako možnost připravit některá ne tak zdravá jídla s menším množstvím tuku. Tak hurá do kuchyně!

Horkovzdušná fritéza se pomalu, ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.

Horkovzdušná

Recepty pro horkovzdušnou fritézu
Autorka: Barbora Charvátová

Počet stran: 184
Vazba: vázaná
Formát: 210×247 mm
ISBN: 978-80-264-5873-9
Doporučená cena: 469 Kč

Knihu Horkovzdušná vydalo nakladatelství CPress.

Ukázka z knihy

horkovzdusna ukazka 1

Stáhněte si celou ukázku.

O autorce

Barbora Charvátová je autorkou úspěšného blogu mamavkuchyni.cz, maminka Karolínky, milovnice dobrého jídla a vášnivá kuchařka. Je také lektorkou vlastních kurzů, které se věnují stravování a vaření pro děti do 3 let, a školy „Zdravá 5“, kde se děti v mateřských a základních školách učí vztahu ke zdravému životnímu stylu. Její recepty jsou typické využitím základních surovin, protože nemá ráda polotovary a náhražky. Je autorkou knih Máma v kuchyni 1 a 2 a kuchařky Loudavé vaření, která obsahuje recepty pro pomalý hrnec.

Zdroj informací: CPress


cpressNakladatelství CPress pružně reaguje na vzrůstající popularitu oborů v oblasti odborné a populárně-naučné literatury. Systematicky tak rozšiřuje svou knižní nabídku zejména v oblastech knížek pro nejmenší, cestování, historie a military, hobby, auto-moto, zdraví a životní styl, příroda a zahrada, umění a kultura a technika a věda. Novým knižním oborem, který si už pevně vydobyl své místo v nakladatelství, jsou kuchařky, jak pro dospělé tak i pro děti. Knižní perlou je unikátní edice Muzeum v knize, která přinesla na český trh zcela originální zpracování knih s vloženými kopiemi dobových dokumentů a historických materiálů. Výbornou obsahovou i grafickou kvalitu knih potvrzují získaná ocenění za nejkrásnější knihy na předních knižních veletrzích z posledních let.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHorkovzdušná
Recepty pro horkovzdušnou fritézu

Charvátová, Barbora

CPress, 2025

Napsat komentář