Objevte krásný východ USA!

USA vychod
Když už jednou zavítáte do Ameriky, nemusíte veškerý čas strávit třeba jen v New Yorku. Vydejte se s novým průvodcem řady Rough Guides do nejzajímavějších destinací východní části Spojených států amerických!

Spojené státy americké – země snů, objevů a kontrastů, nazývaná Nový svět. Východní pobřeží USA ještě nese v paměti okamžik, kdy sem vkročili první osadníci, aby položili základy principům demokracie. Průvodce Rough Guide nabízí to nejlepší z lákadel a to nejzajímavější z destinací východní části USA – můžete se pustit po stopách původních obyvatel Ameriky, podivovat se pečlivě udržovaným tradicím nebo neskutečně šokujícím výstřednostem, navštívit střechy mrakodrapů a zamilovat se do přírodních krás sopečných ostrovů, okouzlujících vodopádů či domovů nebezpečných medvědů grizzly. A nejen to, ale i mnoho dalšího!

 

USA východ

Autoři: kolektiv autorů Rough Guides
Přeložil: Jan Sládek

Počet stran: 624
Vazba: brožovaná
Formát: 129×198 mm
ISBN: 978-80-7565-273-7
Doporučená cena: 748 Kč

Knihu USA východ vydalo nakladatelství Jota.

 

Ukázka z knihy

Nejlepší zážitky nabízí většinou výprava zahrnující víc než jednu oblast, což ale neznamená, že dobrou představu o této neskutečně pestré zemi si uděláte, jen když ji přejedete z jednoho konce na druhý. Procestovat celé Spojené státy by zabralo spoustu času, a čím víc ho strávíte na cestách, tím méně vám ho zbude na malá města a neznámé zajímavosti, které ve vás mohou klidně zanechat nejtrvalejší vzpomínky. Pokud nebudete celý pobyt trávit v hustě zalidněných centrech, jako je New York City, budete potřebovat auto – které je nezbytnou součástí amerického životního stylu. (str. 8)

USA vychod_ukazka

Přečtěte si celou ukázku.

 

Doporučujeme

Prohlédněte si další turistické průvodce z prestižní řady Rough Guides nakladatelství Jota. Některé zajímavé tipy naleznete v našich článcích, např. průvodce:


Nakladatelství Jota vydalo již více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Publikuje tvorbu českých autorů i překlady z cizích jazyků. Patří mezi největší nakladatelství v České republice. Turistické průvodce řady ROUGH GUIDES jsou v současné době nejobsáhlejšími publikacemi svého druhu na českém trhu. Jedná se o překlady britského nakladatele, který vydává průvodce již více než 25 let. Nakladatelství vydalo přes 90 turistických průvodců po různých zemích, městech či regionech, pravidelně po dvou až čtyřech letech jsou aktualizované.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeUSA východ

kolektiv autorů Rough Guides

Jota, 2018

Napsat komentář