Poznáváme život na loukách a v lesích

Vis kde bydli zvirata audiokniha
Český herec, moderátor a dabér Martin Preiss společně s dětmi provede zvídavé posluchače přírodou a ukáže jim místa, kde bydlí různá zvířátka. Ať už se jedná o les, zahradu či vodu. Odhalíte zajímavé taje přírody.

Peter Wohlleben vás vezme za zvířaty, která žijí docela blízko – v lese, na zahradě, u vody, ale třeba i u vás doma. Povypráví vám například o tom, jak to vypadá, když divoká prasata přivedou na svět mladé, když se vydají shánět si potravu nebo se začnou bránit či onemocní. Ale řeč bude i o dalších zvířatech, která znáte nebo teprve poznáte. Vydejte se prozkoumat jejich tajemný svět a objevte drobné zázraky přírody.
Znáte odpovědi na tyto otázky?
Jak chytré jsou kozy?
Kdo žije v sudu s dešťovou vodou?
Proč mají srnčata na zádech puntíky?

Ukázka z audioknihy

Doporučujeme

Nakladatelství Kazda vydalo spoustu zajímavých knih, třeba LoukaMají chobotnice duši?Srdce včely má pět komorCouchsurfing v ÍránuMůj první lesVelký průvodce lesemPříbytky hudbyStateční v zahradě aj. Kromě toho vydává knížky pro děti a mládež, např. Jak zvířátka chodí spátSlyšíš, jak mluví stromy?Velká cesta aneb jak se z nás díky slepici stali ochránci klimatu nebo Kdopak to tu běžel?

Víš, kde bydlí zvířata? (audiokniha)

Poznáváme život na loukách a v lesích
Autor: Peter Wohlleben
Přeložila: Magdalena Havlová
Interpret: Martin Presiss

Vazba: CD
ISBN: 8594201410017
Doporučená cena: 298 Kč

Audioknihu Víš, kde bydlí zvířata? vydalo nakladatelství Kazda.

O autorovi

Peter Wohlleben (1964) se již od dětství chtěl stát ochráncem přírody. Studoval lesnictví a přes dvacet let pracoval jako úředník zemské lesní správy. Dnes vede Lesní akademii v německém regionu Eifel a usiluje o návrat pralesů do různých oblastí světa. Často vystupuje v televizních pořadech, pořádá přednášky a semináře a píše knihy na témata týkající se lesa a ochrany přírody. Svými bestsellery Tajný život stromůCitový život zvířatSlyšíš, jak mluví stromy a dalšími nadchl čtenáře po celém světě. V Německu nedávno začal vydávat časopis Wohllebenův svět. V roce 2019 mu byla udělena Bavorská státní medaile za zásluhy při ochraně životního prostředí, a to za jeho citlivé a nekonvenční zprostředkovávání vědeckých poznatků.

Zdroj informací: Kazda

O interpretovi

Martin Preiss pochází z herecké rodiny a již během studia na pražském DAMU hrál v činohře Národního divadla. Představil se ve hrách Radúz a Mahulena, Antonius a Kleopatra, Hamlet, Cyrano z Bergeracu nebo Večer tříkrálový. Objevil se také na televizní obrazovce hlavně díky moderování pořadu Chcete být milionářem, kde převzal moderátorské žezlo po Vladimíru Čechovi. Aktivně se také věnuje dabingu filmů, seriálů a audioknih.

Zdroj informací: Kazda


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVíš, kde bydlí zvířata? (audiokniha)
Poznáváme život na loukách a v lesích

Wohlleben, Peter

Kazda, 2020

Napsat komentář