Zasoutěžte si o nové vydání oblíbeného průvodce půstem

pust-nahled
Slyšeli jste už o blahodárných účincích vědomého půstu, ale neměli jste dosud odvahu některou z metod vyzkoušet? Začtěte se do knihy Hellmuta Lütznera, která nabízí praktické tipy a rady, díky kterým nemusíte hladovět ani bez pevné stravy.

Restartujte se půstem

Více než 40 let nejúspěšnější průvodce půstem. Obsahuje podrobné instrukce a denní plány pro postní týden – od odlehčeného dne přes samotné dny půstu až po sestavování jídelníčku. S praktickými tipy pro odpočinek a relaxaci během držení půstu.

Schopnost přežít bez jídla a využívat nashromážděnou energii z potravy je nám lidem vrozená. Jinak bychom už dávno vymřeli, protože v historii vždy docházelo k nedobrovolnému nedostatku potravy. Nemusíme tedy hladovět, pokud po určitou dobu nejíme pevnou stravu. Vědomý půst se vyvinul v souvislosti s duchovními a náboženskými praktikami. Neexistuje snad žádné náboženství, které by neznalo půst. Je stejně zakotven v západních i východních kulturách.

V moderní době lékaři a vědci vyvinuli rozmanité postní procedury. Dnes, v době přebytku jídla a stresového vypětí, se tedy můžeme kdykoli vrátit k této metodě, abychom našli cestu zpět k přirozené formě lidského života a komplexně se zregenerovali – fyzicky, duševně i duchovně.

 

Půst – restart těla i mysli

Autor: Hellmut Lützner

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Martin Richter
Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2023
ISBN: 978-80-7670-129-8

Přečtěte si více o knize Půst – restart těla i mysli, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte také na náš článek.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Půst – restart těla i mysli

V historii lidstva najdeme řadu delších či kratších období, kdy byl člověk vystaven nedobrovolnému nedostatku potravy, přesto jsme jako druh nevymřeli. Vědomý půst je dokonce součástí řady duchovních a náboženských obřadů a kulturních zvyklostí a v moderní době je stále častěji zmiňován v souvislosti s hledáním cesty k fyzické i duševní regeneraci. Pokud uvažujete nad tím, že byste vyzkoušeli některou z postních procedur, kniha Hellmuta Lütznera pro vás bude ideálním průvodcem.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Půst – restart těla i mysli vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Půst – restart těla i mysli
probíhá od 17. do 23. září 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Půst – restart těla i mysli

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePůst – restart těla i mysli

Lützner, Hellmut

Kazda, 2023

Zasoutěžte si o nové vydání oblíbeného průvodce půstem - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. UVita napsal:

    Dobrý den, včera mně přišla v pořádku kniha Smrt mezi řádky, za kterou moc děkuji.

  2. DANIELA1 napsal:

    Moc děkuji za bleskové doručení vyhrané knihy.

  3. kistka napsal:

    Dobrý den, moc děkuji za vyhranou knihu Dívky z Detroitu, zaslání bylo bleskové…..

  4. Alena napsal:

    Dobrý den, děkuji za bleskově zaslanou knihu Půst-restart těla i mysli.

Napsat komentář