Inspirace pro milovníky ptactva

lahudky uvodni
Pokud rádi krmíte ptáky třeba na vlastní zahradě, máme tip přesně pro vás. Kniha Lahůdky v krmítku přináší mnoho užitečných, a především ověřených rad, čím jim přilepšit a doplňuje je i o inspirativní nápady pro kutily.

I ptáci jsou vybíraví. V této příručce uvádíme návody, jak připravit lahůdky, kterými ptáky potěšíte po celý rok. Dále popisujeme, jak vyrobit nápaditá krmítka. Díky této knize pro vás bude krmení ptáků ještě hezčí zážitek než dosud. Nabízí spoustu kreativních nápadů na krmivo vhodné pro jednotlivé druhy, kutilové zde najdou tipy na krmítka, zásobníky a závěsné systémy. Využít lze vykrajovátka na cukroví, kokosové ořechy a staré květináče v mnoha krásných variantách i vánoční stromeček – vše vyzkoušeno v terénu a schváleno ptáky. Inspirace pro milovníky přírody a pro ty, kdo rádi zkoušejí dělat věci sami.
„Experimentovali jsme a zkoumali a nakonec jsme pochopili, že ptáci velmi dobře vědí, co skutečně potřebují.“ – Katrin a Frank Heckerovi

Lahůdky v krmítku

Recepty a inspirace jak na ptačí krmení
Autoři: Kathrin a Frank Heckerovi
Přeložila: Tereza Filínová

Počet stran: 72
Vazba: brožovaná
Formát: 134×193 mm
ISBN: 978-80-7670-093-2
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Lahůdky v krmítku vydalo nakladatelství Kazda.

Ukázka z knihy

lahudky ukazka 1(1)

Autoři

Katrin a Frank Heckerovi jsou biologové a milují přírodu, o které také úspěšně a s velkým nasazením už dvacet let píší. Žijí v severním Německu, obklopeni hlubokými lesy a loukami, svými dětmi a četným domácím zvířectvem. Svoje bohaté zkušenosti ze života v přírodě manželé rádi předávají svým čtenářům – společně napsali už přes padesát knih určených dospělým i dětem. Všechny nápady, jak a čím krmit volně žijící ptáky, uvedené v této knize sami vyzkoušeli a ověřili v praxi. Frank Hecker navíc vše zachytil fotoaparátem – jeho fotky se pravidelně objevují v renomovaných časopisech a odborných publikacích.

Zdroj informací: Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLahůdky v krmítku
Recepty a inspirace jak na ptačí krmení

Kathrin Heckerová, Frank Hecker

Kazda, 2022

Napsat komentář