Kamarádi z Medového lesa v podání Jitky Molavcové

Kamaradi z Medoveho lesa_Jak zahnat stesk
V tomto lese bydlí čtyři zvířecí kamarádi, kteří přispěchají na pomoc, kdykoli mají děti z lesní školy potíže. Davídkovi se první den ve školce stýská a pomocníky potřebuje. Poslechněte si o jeho dobrodružstvích a naučte se plno nových věcí.

První díl dobrodružných příběhů, které zvídavým předškolákům radí, jak se chovat v lese a neublížit lesním zvířatům. Poplach u zvířecího zásahového komanda lesních zvířátek, která jsou připravena pomoct každému dítěti z lesní školky, pokud má nějaké malé nebo velké trable. Jaké štěstí! Davídkovi se totiž do nové lesní školky nechce a hrozně se mu tam stýská. Dobře že mu Chrochtík, Makovička, Míša a Daňka vyrobí lesní kalendář, ve kterém se každou půlhodinu objeví malý dárek. Záchranná četa školkových dětí: lišák Míša, laňka Daňka, divoké prasátko Chrochtík a mývalinka Makovička.

 

Kamarádi z Medového lesa 1 – Jak zahnat stesk (audiokniha)

Autorka: Andrea Schütze
Interpretka: Jitka Molavcová
Překladatelka: Dagmar Heeg
Ilustrátorka: Carola Sieverding

Počet stran: 1h36m
Vazba: CD
ISBN: 8594201410093
Doporučená cena: 249 Kč

Audioknihu Kamarádi z Medového lesa 1 – Jak zahnat stesk vydalo nakladatelství Kazda.

Poslechněte si ukázku z audioknihy.

 

O autorce

Andrea Schütze toužila stát se spisovatelkou již v dětství. Představovala si, jak píše knihy – nejlépe na zahradě, pod stromem, u starožitného stolu medové barvy s bílým krajkovým ubrusem, kyticí čajových růží a karafou na vodu z křišťálového skla. Zahrada plná zpívajících ptáků měla být u venkovského domu – jakoby vystřiženého z časopisu Living – nedaleko řeky, která případně mohla být i mořem s poletujícími racky. Později, když jako diplomovaná psycholožka vyslechla mnoho příběhů jiných lidí a začala psát příběhy vlastní, zjistila, že zahrada, strom, stůl, dům i prostředí kolem něj je v reálu sice jiné než v dětském snu, ale přesto tak akorát. Dnes autorka touží především po tom, aby se děti těšily na večerní čtení a aby její příběhy podněcovaly rozhovory rodičů s dětmi o snech i reálném životě. A pokud se povede, že si děti v dospělosti vzpomenou na její knihy, které je v dětství doprovázely a okouzlily, kruh je uzavřen a všechna přání jsou pro ni splněna. Ze série Kamarádi z Medového lesa zatím vyšly další tři díly: Králíčci v ohroženíVšichni za jednoho (audiokniha) Ty to zvládneš, Lukáši! (audiokniha).

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKamarádi z Medového lesa 1 – Jak zahnat stesk (audiokniha)

Schütze, Andrea

Kazda, 2021

Napsat komentář