Koťátko hledá domov…

Kamaradi z Medoveho lesa_Vsichni za jednoho
Nakladatelství Kazda vydalo další díl z dětské série Andrey Schütze, kterou provázejí krásné ilustrace Caroly Sieverding. Čtyři zvířecí přátelé z Medového lesa tentokrát pomohou ztracenému koťátku.

V Medovém lese bydlí čtyři zvířecí kamarádi s laskavým srdcem a hebounkou srstí. Kdykoli se některé z dětí z lesní školky dostane do potíží, hned mu přispěchají na pomoc. Tentokrát pomůžou malému koťátku ztracenému v lese. Čtyři statečná zvířátka, Makovička, Daňka, Chrochtík a Míša, nemůžou uvěřit svým vlastním očím: v Medovém lese se zničehonic objevilo koťátko, které se o sebe určitě nedokáže samo postarat. Ještě štěstí, že do lesní školky právě nastoupila velmi nevšední holčička, která kočičce bez zaváhání najde nový domov.

 

Kamarádi z Medového lesa: Všichni za jednoho

Autorka: Andrea Schütze
Přeložila: Dagmar Heeg
Ilustrovala: Carola Sieverding

Počet stran: 96
Vazba: vázaná
Formát: 167×237 mm
ISBN: 978-80-7670-015-4
Doporučená cena: 269 Kč

Knihu Kamarádi z Medového lesa: Všichni za jednoho vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Kamaradi z Medoveho lesa_Vsichni za jednoho_ukazka

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Andrea Schütze

Andrea Schütze si v dětství vyzkoušela téměř všechny koníčky, které si člověk umí představit. Nakonec zakotvila u čtení, knížky taky velmi ráda píše. Má výuční list dámské krejčové a diplom ze studia psychologie, zato nemá plavecký odznak. Žije s rodinou v nejjižnějším výběžku Německa. Tam se nachází místo, kde člověk může stát v jednu dobu ve Francii, v Německu a ve Švýcarsku – tedy pod podmínkou, že má tři nohy. Přečtěte si také knihu Kamarádi z Medového lesa – Králíčci v ohrožení a Kamarádi z Medového lesa – Jak zahnat stesk.


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKamarádi z Medového lesa: Všichni za jednoho

Schütze, Andrea

Kazda, 2020

Napsat komentář