Vyhrajte pátrání po vrahovi ze čtvrti Jacka Rozparovače

Karantena-audiokniha-perex
V Londýně vypukla pandemie, mrtví přibývají a pro tisíce nakažených už běžná kapacita nemocnic nestačí, takže se rychle staví nové. A právě na jedné takové stavbě je nalezena taška s ostatky dítěte. Najde inspektor Jack MacNeil vraha?

Nález těla v tašce

Londýn je epicentrem globální pandemie. Zákeřný virus si vyžádal už tisíce mrtvých. V izolovaném městě bují násilí a nepokoje, na dodržování zákazu vycházení dohlíží armáda.

Inspektor Jack MacNeil slouží sice ve sboru metropolitní policie poslední hodiny, ale přesto je nucen vést vyšetřování nálezu tašky s ostatky zavražděného dítěte. Dělníci ji objevili na staveništi nouzové nemocnice ve čtvrti, kde kdysi řádil Rozparovač. Jackův život přitom neprochází zrovna skvostnou etapou – kariéra i manželství jsou v troskách, virus zasáhl i jeho blízké, a teď po něm ke všemu pase nemilosrdný vrah potloukající se v přilehlých ulicích a odhodlaný udělat cokoliv, co by strážcům zákona zabránilo vypátrat, komu kosti patřily. Co inspektora zastaví dřív: ruka osudu, nebo ta lidská?

 

Karanténa

Autor: Peter May

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Daniel Bambas
Překlad: Filip Drlík
Délka: 9 hodin 20 minut
Vydáno: 6/2020
EAN: 8594169483559

Přečtěte si více o audioknize Karanténa, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

O autorovi

Peter May_One Hot BookPeter May (*1951) je skotský romanopisec a detektivkář pocházející z Glasgow, ale nyní žije a tvoří v jižní Francii. Původně se živil novinařinou (pro The Scotsman a The Glasgow Evening Times) a proslavil se jako televizní scenárista, což ho přimělo vstoupit na čistě spisovatelskou dráhu. Celosvětové renomé si vydobyl šestidílnou sérií čínských thrillerů (česky 2015–2020), kterou postupně vydáváme i v audioknižní podobě. V obou provedeních je dostupná též Mayova volná trilogie ze skotského souostroví Vnější Hebridy, zahrnující tituly Skála, Muž z ostrova Lewis a Šachové figurky (česky 2013–2014). Mezi jeho další populární série patří Akta Enzo (česky od roku 2006), z nichž aktuálně připravujeme už šestý díl Nezvratné alibi. Oblibu si získal i nejnovějšími samostatnými romány Ostrov Entry či Útěk.
(Zdroj informací a fotografie: vydavatelství OneHotBook)

 

Vyhrajte audioknihu Karanténa

Pandemie si už vyžádala tisíce obětí po celém světě, ale ne všichni mrtví zemřeli vinou zákeřného viru. Dítě, jehož ostatky se našly při stavbě provizorní nemocnice, má na svědomí vrah, který je odhodlán udělat cokoliv, aby nebyl odhalen ani on ani identita jeho oběti. A nebojí se postavit ani policii, což inspektor Jack MacNeil zjistí na vlastní kůži. Poslechněte si v audio verzi thrilleru Petera Maye, zda se mu podaří úspěšně vyřešit případ, přestože všude kolem zuří pandemie.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Karanténa, kterou si stáhne z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Karanténa
probíhá od 21. července do 3. srpna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Karanténa

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKaranténa
Audiokniha

May, Peter

OneHotBook, 2020

Vyhrajte pátrání po vrahovi ze čtvrti Jacka Rozparovače - DISKUZE

Počet reakcí: 9
  1. ekov napsal:

    Dobrý den,
    knížka Přej si opatrně mi včera přišla. Moc děkuji!

  2. jacline napsal:

    Dobrý den,
    včera dorazila výhra v soutěži – kniha Přej si opatrně. Děkuji.

  3. hannah1112 hannah1112 napsal:

    Dobrý den, dnes jsem dostala knihu Skleněný oceán. Děkuji.

  4. tetina napsal:

    Dobrý den, kniha Pečeme chleba z kvásku byla právě doručena. Nečekaná rychlost. Děkuji

  5. opice1956 opice1956 napsal:

    Nenašla jsem žádný mail od OneHotBook… bohužel. Poprosím Vás tedy o urgenci po prázdninách. Děkuji.

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Výhry paní rozesílala 10.8.. Zřejmě Vám padl do spamu a byl automaticky vymazán. Prosila jsem o nové zaslání, tak si prosím kontrolujte i spamový koš a pokud tam máte nastavené okamžité mazání, tak si jej přenastavte. Děkuji.

      • opice1956 opice1956 napsal:

        Dobrý den,
        moc děkuji za pomoc, kniha dnes dorazila.
        Chtěla bych se ještě zeptat, jestli si můžu sama kdykoli změnit emailovou adresu na Vašich stránkách. Je pravda, že s touto adresou problémy mívám a vlastně ji už skoro nepoužívám. Děkuji za odpověď.

  6. opice1956 opice1956 napsal:

    Dobrý den,
    před měsícem jsem vyhrála tuto audioknihu, ale zatím ke mně nedorazila.
    Vím, že odeslání papírové knihy je asi náročnější, ale poslat „link“ ke stažení mi připadá mnohem jednodušší. Každopádně pokud začnou vydavatelství komunikovat až po prázdninách, tak doufám, že se brzy dočkám.
    Přeji krásný den.

Napsat komentář