Vyhrajte závěr dlouhé cesty k Temné věži

temna-vez-audiokniha-perex
Cesta k Temné věži se po několika letech konečně blíží ke svému konci. V předchozích šesti dílech musel Roland Deschain překonat řadu překážek a ani poslední část jeho putování nebude jednoduchá. Co na něj čeká v cíli? To si můžete poslechnout.

Velké finále Rolandovy pouti

Vy jste ti zachmuření, cílevědomí jedinci, kteří nikdy neuvěří, že radost spočívá spíš v cestě než v cíli, bez ohledu na to, kolikrát vám to již bylo dokázáno.

Závěr neuvěřitelné knižní série Stephena Kinga patří k jednomu z rozsáhlejších děl celé Temné věže. Susannah/Mia se chystá porodit nástupce Karmínového krále Mordreda Deschaina, zatímco Jake, Ochu a otec Callahan se chystali rozprášit upíří hostinu. A to jsou pouze první stránky překážek, které Rolandova ka-tet musí překonat. Šokující a napínavý příběh po několika letech končí příchodem k Temné věži. Co tam Roland najde?

 

Temná věž

Autor: Stephen King

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Libor Terš
Překlad: Linda Bartošková
Délka: 30 hodin 7 minut
Vydáno: 11/2018

Přečtěte si více o audioknize Temná věž, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Pokud mluvíme o Stephenu Kingovi, musíme o něm hovořit jako o jednom z nejproduktivnějších, čtenářsky nejúspěšnějších a neprodávanějších spisovatelů a grafomanů moderní doby. Vydal již před 70 titulů (některé pod pseudonymem Richard Bachman). Specializuje se na horory a řada jeho knih a povídek byla zfilmována. Mezi jeho nejslavnější díla patří knihy Carrie, To, Mrtvá zóna, série Temná věž a Prokletí Salemu. Na jeho dílech jsou postaveny například snímky Vykoupení z věznice Shawshank a Zelená míle. Pochází z Portlandu v Maine a povídá se, že právě on svou knihou To, rozšířil fobii z klaunů – coulrofobii.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Temná věž

Putování hlavního hrdiny Rolanda Deschaina a jeho ka-tet k Temné věži bylo plné překážek a nejinak je tomu i v sedmém a posledním dílu stejnojmenné série. I když je cíl na dohled, stále zbývá několik záležitostí, které je potřeba vyřešit. Zda se to Rolandovi a ostatním podaří, to už si poslechněte v audio verzi knihy Stephena Kinga, kterou namluvil, stejně jako předchozí romány, Libor Terš.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Temná věž vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Temná věž
probíhá od 24. listopadu do 7. prosince 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Temná věž

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTemná věž
Audiokniha

King, Stephen

Audiotéka.cz, 2018

Napsat komentář