Další napínavý počin autorky erotických a detektivních románů

Marketa Harasimova_Hedvabna past
Úspěšná česká autorka Markéta Harasimová připravila pro své čtenářky a čtenáře další krimi román s romantickou linkou, který má spád a je uvěřitelný. Erotické vsuvky ho navíc příjemně zpestří.

Je jako démon – udeří a zmizí. Bestiální zabiják mladých žen dává kriminálce pořádně zabrat. Úkolem energické kapitánky Niny je spolu s novým parťákem Štěpánem vraha dopadnout, ale mají žalostně málo vodítek. A stejně tak i podezřelých. Psychopatický zločinec je mistrem v zametání stop, a kriminalisté se mu navzdory horečné aktivitě nemůžou dostat na kobylku. S každou další vraždou roste jejich netrpělivost a také zmatek – jde opravdu o jednoho zabijáka? Nina, která od rozvodu žije se svými rodiči a osmiletou dcerou, dělá vše pro uzavření mrazivého případu, a současně čelí bouři ve svém osobním životě. Po lekci, kterou jí uštědřil bývalý manžel, striktně odmítá vážný vztah a vystačí si s občasným erotickým úletem. Když však na scénu vstoupí Štěpán, který okolo rusovlasé policistky se zájmem krouží, poznamenají její pevné rozhodnutí trhliny. S buldočí tvrdohlavostí ale nabízenou lásku odmítá a dál soustředí plnou pozornost na vyšetřování. V tom se přece jen objevují nové a překvapivé skutečnosti. Nina však netuší, že hraje důležitou roli ve hře démonického vraha, který chystá promyšlenou past…

 

Hedvábná past

Autorka: Markéta Harasimová

Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Formát: 150×215 mm
ISBN: 978–80–906776–6-1
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Hedvábná past vydalo nakladatelství MaHa.

 

Ukázka z knihy

Vytáhl láhev s iontovým nápojem, spolykal téměř polovinu jejího obsahu, a vrátil ji do držáku. Užuž se chtěl vydat na zpáteční cestu a zlomit rekord, když ho zarazila krvavá šmouha na oprýskaném plotovém sloupku u jedné z mrňavých zahrádek. Další rudé stopy objevil na chodníčku, který vedl k zahradní chatce.
Zůstal na ně zaraženě civět.
Krvácelo tu zvíře, nebo člověk? Uvažoval.
Třeba někdo potřebuje pomoc? Krev nebyla úplně čerstvá, ale příliš stará taky ne: alespoň podle Markova odhadu. Jako křesťan byl vždy ochoten pomoci druhým, a ani teď nedokázal jen tak odjet. Když nic jiného, aspoň se podívá, jestli je všechno v pořádku. Přinejhorším ho někdo seřve, že se plete do věcí, po kterých mu nic není.

Přečtěte si celou ukázku.

 

Markéta Harasimová

marketa-harasimovaMarkéta Harasimová je členkou české sekce AIEP a aktuálně se začleňuje i do Obce spisovatelů. Knihy začala vydávat už během studií. Dnes se literární tvorbě věnuje na plný úvazek – kromě románů píše články a povídky, stala se scenáristkou a pravidelně vystupuje se svým kulturním programem. Spolupracuje s řadou známých osobností. Je také autorkou projektu S vínem nad knihou, který kombinuje scénické čtení, hudbu a degustace moravských vín. Založila vlastní nakladatelství MaHa. Autorčina současná tvorba je laděna eroticky a detektivně; často jde až na hranici thrilleru. Tíhne k akci, pádným dialogům a emotivním situacím. Z tvorby Markéty Harasimové můžeme jmenovat například knihy RozcestíMiriamNejkrásnější darOsmnáctRůže a slzy, anebo erotické krimithrillery Sametová kůžeVražedná vášeňPouta z pavučinMrazivé hry, Poháry touhy či Purpurové doteky. Zaujmout by vás také mohl rozhovor s autorkou. Markéta Harasimová přispěla rovněž do naší rubriky Čtení ke kávě povídkami Manželské etudy a Osudové vinobraní – část 1 a část 2. Na začátku roku 2018 vydala knížku pro děti Z deníku kočičky Ťapičky. Její nejnovější knihou, v pořadí sedmnáctou, je krimithriller Hedvábná past (vyšel 22. 10. 2018). Více na www.marketaharasimova.cz.


Nakladatelství MaHa založila na sklonku roku 2016 spisovatelka Markéta Harasimová. Opěrnou kostrou jeho nabídky jsou její vlastní díla – tedy knihy ze současného českého prostředí pro české čtenáře, a především čtenářky. Produkci rozšíří o audioknihy, prioritně opět podle svých knižních předloh. Na e-shopu nakladatelství budou postupně k zakoupení také knihy jiných českých a slovenských autorů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHedvábná past

Harasimová, Markéta

MaHa, 2018

Napsat komentář