Rychlá a snadná práce s Photoshopem

Kelby_Tipy a triky pro Photoshop
Nečekejte rozsáhlé návody s desítkami kroků. Scott Kelby vám pomůže ovládnout Photoshop bez složitého názvosloví a nudné teorie. Dozvíte se, které nástroje používat, jaké vlastnosti nastavit a na co vlastně klepnout, abyste se dobrali vytouženého výsledku.

Scott Kelby, autor nejprodávanějších knih o Lightroomu a Photoshopu na světě, přichází s úplně novým konceptem svých příruček. Kniha je sestavena z kratších návodů, které vás provedou jednotlivými činnostmi, jež zrovna potřebujete, abyste se mohli rychle vrátit k samotným úpravám. Už se vám nikdy nestane, že se zaseknete při hledání jednoho skrytého tlačítka. Přesně pro tyto situace byla totiž kniha vytvořena: abyste rychle a bez problémů našli vše, co zrovna potřebujete, i s potřebným nastavením.

 

Tipy a triky pro Photoshop

Autor: Scott Kelby
Přeložil: Jakub Goner

Počet stran: 272
Vazba: brožovaná
Formát: 167×225 mm
ISBN: 978-80-251-4928-7
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Tipy a triky pro Photoshop vydalo nakladatelství Computer Press.

 

Ukázka z knihy

Kelby_Tipy a triky pro Photoshop_ukazka

Stáhněte si další ukázku.

 

Scott Kelby

Scott Kelby je světově uznávaný fotograf, grafik a oceňovaný autor desítek knih o digitální fotografii a grafice. Jeho kniha The Digital Photography Book, part 1 je nejprodávanější knihou o digitální fotografii v historii. Mimo to je Scott Kelby editorem, vydavatelem a spoluzakladatelem magazínu Photoshop User, šéfredaktorem a vydavatelem časopisu Lightroom a asi nejžádanějším školitelem fotografických programů od společnosti Adobe na světě. V češtině vyšly již desítky jeho knih, např. Digitální fotografie v Lightroomu 6 a CC, Digitální fotografie v Adobe Photoshop CS6, Fotografické postupy ŽIVĚ, Ještě lepší Fotografické postupy ŽIVĚ, Nasvítit, fotografovat, retušovat, Digitální fotografie 4 nebo Profesionální retušování portrétů aj.

Informace byly čerpány ze stránek společnosti Albatros Media.

 

Doporučujeme

Toužíte-li proniknout hlouběji do problematiky počítačové grafiky a práce s Photoshopem, přečtěte si také některou z těchto příruček: 100% PhotoshopFotografika ve Photoshopu: Skandální práce s fotografiemiAdobe Photoshop CS6: Oficiální výukový kurz, Skrytá síla Photoshopu, Photoshop – příklady z praxe, Vytváříme grafiku webu ve Photoshopu ad.


Computer Press, renomované knižní nakladatelství počítačové literatury a titulů z oblasti digitální fotografie s tradicí od roku 1994, je dominantním leaderem na trhu v oborech počítačové literatury a digitální fotografie. V současné době nabízí více než 1400 knižních titulů, které pokrývají kompletní spektrum počítačové problematiky od začínajících uživatelů až po knihy pro IT profesionály. Nakladatelství je součástí společnosti Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTipy a triky pro Photoshop

Kelby, Scott

Computer Press, 2018

Napsat komentář