Zahrajte si o pátrání po nezvěstném manželovi

zabij-me-znovu-perex
Jak mohl Duncan odejít a nechat děti samotné? Před kým utíká? Tyto a mnohé další otázky vyskočí Maggie v hlavě po návratu z práce, když najde doma jejich malé ratolesti samotné. Další podezřelé okolnosti na sebe však nenechají čekat.

Rozhodnutí, na kterém závisí životy

Když Maggie Taylorová přijme v Manchesteru nové zaměstnání, je přesvědčená, že z pohledu její rodiny jde o krok správným směrem. Děti si zvyknou záhy, ovšem manžel Duncan už tak nadšený není. Nic ale nemůže Maggie připravit na šok, který zažije, když jednou večer přijde z práce domů a zjistí, že Duncan zmizel a jejich malé ratolesti nechal samotné. Nemůže se mu dovolat a vůbec netuší, kam mohl manžel odejít a proč. A pak zjistí, že není jediná, kdo po něm pátrá. Když dojde k brutální vraždě ženy, která se Maggie nesmírně podobá, a vyšetřování převezme inspektor kriminálky Tom Douglas, uvědomí si Maggie, jak málo toho ví o Duncanově minulosti. Je tím, koho miluje? A před kým chtěl utéct? Na rozhodování, zda mu důvěřovat, nebo ho zradit, nemá mnoho času. Jedno už totiž Maggie pochopila – brzo zemře další žena a možná to bude ona sama.

 

Zabij mě znovu

Autorka: Rachel Abbottová

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Simona Postlerová
Délka: 11 hodin 50 minut
Vydáno: 10/2016

Přečtěte si více o audioknize Zabij mě znovu, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audioteka-logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorce

Rachel Abbottová se narodila v roce 1953 kousek od anglického Manchesteru. Pracovala jako systémová analytička, poté si založila vlastní firmu nabízející interaktivní obsah. Roku 2000 společnost prodala a roku 2005 se přestěhovala do italského regionu Marche. Před nedávnem přesídlila na Alderney, jeden z Normanských ostrovů, kde se nyní na plný úvazek věnuje psaní. Její první kniha Only the Innocent se stala mezinárodním bestsellerem a podobně úspěšně si vedl i její druhý román The Back Road. Mezi její romány, které vyšly v češtině patří Spi sladce, Nezvěstná a Ohrožená.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Zabij mě znovu

Jednoho večera čeká na Maggie po návratu domů nemilé překvapení. Její manžel nechal děti doma samotné a odešel. Když však nebere telefon a ani o sobě nedá vědět, Maggiina nervozita ještě více stoupne. A to Maggie netuší, že rozhodně není jediná, kdo chce Duncana najít. Čím déle je manžel pryč, tím více temných okamžiků z jeho minulosti začíná vyplouvat na povrch, obzvláště poté, co dojde k vraždě ženy, které je Maggie neuvěřitelně podobná. Je možné žít s někým tolik let a zjistit, že ho přitom vůbec neznáte? O tom vás přesvědčí audiokniha Rachel Abbottové, kterou namluvila česká herečka a dabérka Simona Postlerová.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Zabij mě znovu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Zabij mě znovu
probíhá od 9. do 22. listopadu 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Zabij mě znovu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZabij mě znovu
Audiokniha

Abbottová, Rachel

Audiotéka.cz, 2016

Napsat komentář