Získejte návod na hubnutí pomocí krátkodobých půstů

Jezte_nejezte_jezte_nahledovy
Patříte mezi ty, kteří neustále drží diety a hlídají si váhu, ale žádná z vyzkoušených metod na vás neměla viditelný účinek? Vyzkoušejte metodu krátkodobých půstů výživového specialisty Brada Pilona, který tvrdí, že s jeho návodem uspějete zaručeně.

Hubněte jednoduše

Zamyslete se na chvíli nad možnými dietami, které jste kdy absolvovali, nebo o kterých jste v posledních letech slyšeli nebo četli. A teď, co kdybychom vám řekli, že dlouhé a omezující diety nejsou pro snížení tělesné hmotnosti potřeba? Že existuje způsob stravování a životní styl, díky kterým je možné dosáhnout skvělých účinků na zdraví, zhubnout, a že neobsahuje žádná delší období omezování v jídle, specifické časování jídel, suplementy nebo stravovací plány? Zajímalo by vás to? Tak se pusťte do čtení.

Na stránkách tohoto amerického bestselleru vás autor, výživový poradce, seznámí s tím, co považuje za jeden z nejlepších způsobů stravování a životního stylu, který vám pomůže zhubnout a dosaženou váhu si udržet, aniž byste potřebovali nějaké složité plány, pravidla a rovnice, které jsou pro většinu ostatních diet typické. Stačí jen pravidelně držet krátkodobý půst.

 

Jezte! Nejezte! Jezte!

Hubněte metodou krátkodobých půstů

Autor: Brad Pilon

Vydalo: nakladatelství Grada
Překlad: Petr Jůza
Počet stran: 152
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2015
ISBN: 978-80-247-5577-9

Přečtěte si více o knize Jezte! Nejezte! Jezte!, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Grada. Můžete si také přečíst ukázku a náš článek.

Nakladatelství Grada vzniklo v roce 1991 a za dobu své existence si vybudovalo pozici největšího tuzemského nakladatelství odborné. Nakladatelství vydalo téměř 8.000 titulů a jeho nabídka pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí.

 

Ukázka z knihy

Jezte-Nejezte-Jezte-ukazkaJak jsem uváděl na začátku knihy, z pohledu výživy můžeme být buď ve stavu najedení, nebo půstu. Tím mám na mysli, že buď jíme a kalorie jídla si ukládáme, nebo tyto kalorie, uložené ve formě energie, spalujeme. Tato energie Je uložená ve formě tuků a glykogenu (což je zásobní forma cukrů a sacharidů v těle).
Naše tělo je uzpůsobeno pro to, aby si uložilo energii ze stravy, když ta je k dispozici, a uloženou energii spotřebovávalo, když strava dostupná není. Jsou to naše jediné dvě možnosti. Můžete se na to dívat jako na jin a jang výživy a zdraví.
Půst je nejprostší metodou, kterou naše tělo pro udržování kalorické rovnováhy má. Uložit si trochu, když jíme, a spálit trochu, když nejíme. Jak některé ze současných studií ukazují, problémem je, že až 20 hodin ze dne trávíme ve stavu najedení. Neustále jíme a ukládáme energii z jídla, aniž bychom tělu dali příležitost uloženou energii spálit. (str. 23)

 

Vyhrajte knihu Jezte! Nejezte! Jezte!

Bojujete se svou váhou a nedaří se vám ji snížit, i když držíte jednu dietu za druhou? Zkuste nový způsob stravování, o kterém jeho autor Brad Pilon tvrdí, že díky němu nejen zatočíte s kily a budete se cítit lépe, ale také poznáte pozitivní účinky na svém zdraví. Stačí skloubit krátkodobé půsty se sportovní aktivitou a výsledky se brzy dostaví. Ačkoli vám tato metoda může připadat zvláštní, opírá se o ověřitelné vědecké zdroje, takže pokud jste ochotni kvůli vysněné postavě obětovat něco ze svých dosavadních návyků, může být tato publikace užitečnou součástí vaší knihovny.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Jezte! Nejezte! Jezte! vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jezte! Nejezte! Jezte!
probíhá od 15. do 28. října 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Jezte! Nejezte! Jezte!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJezte! Nejezte! Jezte!
Hubněte metodou krátkodobých půstů

Pilon, Brad

Grada, 2015

Napsat komentář