Když se o lásku dělí dvě ženy

PerexDruha
Společenský román Táňi Keleové-Vasilkové řeší nevěru, ale i přátelství mezi manželkou a milenkou. Je vůbec možné, aby se obě ženy mohly přátelit?

Táňa Keleová-Vasilková: Druhá

Manželka a milenka.
Alena je přesvědčená, že jejich manželství nic nechybí, jediným stínem společného života je, že Robert bývá v práci příliš dlouho a na rodinu mu zbývají jen drobečky času. Daniela věří, že Robert se brzy rozvede, a sní o společné budoucnosti. Každá z nich je ta druhá. Která bude první?

Druhá

Autorka: Táňa Keleová-Vasilková

Formát: 138 × 207 mm
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-8111-144-0
Doporučená cena: 299 Kč
Vyšlo: září 2013

Knihu Druhá vydalo nakladatelství Noxi.

Pokud Vás kniha zaujala, nenechte si již zítra ujít ukázku!

Táňa Keleová-Vasilková

Narodila se v Chomutově v severních Čechách, ale od svých čtyř let žije v Bratislavě. Vystudovala žurnalistiku na filozofické fakultě Univerzity Komenského v Bratislavě, poté pracovala v redakcích několika časopisů. Od roku 1994 se věnuje spisovatelské činnosti na volné noze.

Žije s manželem, třemi dětmi a bobtailem Bárou střídavě na sídlišti v Devínské Nové Vsi a v chaloupce na myjavských kopaninách. Na svém kontě má více než dvacet úspěšných společenských románů, z nichž do češtiny byly přeloženy například Máma pro Veroniku, Cukr a sůl, Květiny pro Lauru, Modrý dům a další.

Více se dozvíte na adrese: http://www.tanavasilkova.cz/

Informace o autorce pochází z přebalu knihy.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDruhá

Keleová-Vasilková, Táňa

Noxi, 2013

Napsat komentář