S háčkem v ruce aneb louka plná květin

kvítí 1
Pokud rádi háčkujete, máme pro vás dobrou zprávu. V nakladatelství Metafora právě vychází další novinka věnovaná právě této technice. Najdete tu nepřeberné množství vzorů rostlin a rostlinek. Lístky či květy vám budou doslova růst pod rukama.

Rádi byste měli celý rok doma kouzelnou zahrádku? Uháčkujte si ji. Nabízíme vám nepřeberné množství vzorů, takže vám pod rukama vyrostou lístky, kytičky a všelijaké rostlinky všech ročních období. Najdete tady všechno možné – od krajkových květů po něžné kapradiny, ve všech odstínech a barvách, v nejrůznějších stylech i provedeních.

Drobné motivy máte uháčkované jedna dvě a můžete je použít samostatně, nebo jako ozdobnou součást větších projektů. Představují také výborné využití zbytků různobarevných přízí, které vám pod rukama doslova rozkvetou.

Ať už s háčkováním z příze začínáte, nebo jste v tomto oboru už dlouholetými nadšenci a mistry, své si tu určitě najdete. Pro každý výrobek jsou zde připravené jasné instrukce a podrobně rozepsané vzory. Nechybí samozřejmě ani základy háčkování pro ty, kteří se do takové práce pouštějí poprvé.

Květinky vypěstované z příze mohou udělat radost přátelům, ozdobit zabalené dárky či pohlednice, zkrášlit váš byt pověšené na zdi nebo se stát originální ozdobou vašeho oblečení.

 

Háčkované krajkové luční kvítí

Autor: Caitlin Sainio

Vydalo: Nakladatelství Metafora

Počet stran: 128
Vazba: vázaná
Rok vydání: 2013
Formát: 223 x 223 mm
ISBN: 978-80-7359-383-4

 

Přečtěte si víceo knize Háčkované krajkové luční kvítí.

———————————————————

V edici Pro šikovné ruce vyšlo v nakladatelství Metafora již mnoho knih. Přečtěte si také naši recenzi či ukázky. Stačí kliknout na příslušný obrázek.


Nakladatelství Metafora působí na trhu od roku 2001 a je zaměřená zejména na překladovou literaturu. V nabídce nakladatelství najdete beletrii, naučnou literaturu, cestopisy, návody, a mnoho dalších…

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHáčkované krajkové luční kvítí
100 nádherných vzorů květin a lístků pro háčkování tenkou přízí

Sainio, Caitlin

Metafora, 2013

S háčkem v ruce aneb louka plná květin - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Ivana Sáčková Ivka.Iva napsal:

    Háčkované květy se mi moc líbí!

Napsat komentář