Získejte knihu tipů a receptů na grilovanou zeleninu

jak-grilovat-zeleninu-perex
Léto je obdobím grilování a i ti, kdo nejsou vegetariáni, si k dobrému steaku jistě rádi dají jako přílohu zeleninu. Některé druhy jste už z grilu asi ochutnali, ale na další se možná teprve chystáte, takže se vám bude hodit tip na jejich přípravu.

Jak připravit výbornou grilovanou zeleninu?

Kniha slavného amerického autora kuchařek o grilování Stevena Raichlena přináší tentokrát více než šedesátku dokonale vyladěných receptů zaměřených na grilování zeleniny. Z nich si vybere každý – vegetariáni i všežravci, kteří chtějí na grilovací party zařadit více zeleniny a jiných bezmasých surovin v chutných úpravách.

Najdete tu například návod na grilovaný ledový salát s uzenou rančerskou zálivkou, Raichlenovu pizzu Margherita, grilované artyčoky s harissovou majonézou, cuketové špízy s bylinkovo-citronovým máslem nebo grilovanou kukuřici na čtyři způsoby.

V praktickém úvodu se dozvíte všechno o potřebném vybavení a grilování jako takovém, autor vás povede na každém kroku: od výběru grilu přes bezpečné zapálení ohně až po nezbytné pomůcky. Na konci knihy najdete tipy, jak na grilu zacházet s více než třemi desítkami druhů zeleniny, které znáte a běžně z nich vaříte, nebo zeleniny, s nimiž se možná chystáte seznámit.

 

Jak grilovat zeleninu

Autor: Steven Raichlen

Vydalo: nakladatelství Slovart
Překlad: Stanislava Moravcová ml.
Počet stran: 160
Vazba: polotuhá flexo
Vydáno: 6/2023
ISBN: 978-80-276-0677-1

Přečtěte si více o knize Jak grilovat zeleninu, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si prohlédněte několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Jak grilovat zeleninu

Už vás nudí grilovaná zelenina fádně nakrájená na kolečka dochucená stále stejným kořením? Rádi byste vyzkoušeli nové chutě, nebo dokonce přípravu něčeho méně obvyklého, ale nevíte jak na to? V knize slavného amerického autora kuchařek o grilování Stevena Raichlena najdete řadu receptů, ze kterých si vyberou jak zapřisáhlí vegetariáni, tak i ti, kteří si rádi dopřejí zeleninovou přílohu k dobrému masu.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Jak grilovat zeleninu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jak grilovat zeleninu
probíhá od 20. do 26. srpna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 kuchařky Jak grilovat zeleninu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak grilovat zeleninu
Nová bible grilování zeleniny na ohni

Raichlen, Steven

Slovart, 2023

Napsat komentář