Vyhrajte pátrání po pekingském Jacku Rozparovači

pekingsky-rozparovac-Audiokniha-perex
Margaret Campbellová si užívá svého sotva ročního syna, ale případ, který nyní řeší pekingské policejní oddělení, jí stále vrtá hlavou. Bude to právě ona, kdo policii konečně přivede na správnou stopu sériového vraha?

Vrah prostitutek

Jeho vzorem je očividně nikdy nedopadený londýnský sériový vrah Jack Rozparovač. Podle Li Jena, velitele pekingského policejního oddělení závažných trestných činů, není jen šílený, ale bohužel také velmi inteligentní. Všechny ty mladé dívky, které doposud uškrtil a rozřezal, měly inzeráty v časopisech, a to včetně kontaktních údajů – on sám však žádnou dohledatelnou virtuální stopu nezanechal. S každou další mrtvou prostitutkou roste ve vyšetřovateli pocit selhání. Nakonec je to jeho partnerka, patoložka Margaret Campbellová, toho času na mateřské, kdo učiní šokující nález, který snad policii pomůže dostat se tajemnému hrdlořezovi na stopu… Bylo by na čase, protože kromě dalších těl, jejichž nálezy od sebe dělí už jen pouhé dny, veřejnosti, médií a nadřízených na Li Jena tlačí prostřednictvím osobních dopisů dokonce i samotný vrah a jeho život i kariéra se začínají nezadržitelně rozpadat. Musí to konečně zastavit!

 

Pekingský rozparovač

Autor: Peter May

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Jana Plodková, Martin Myšička
Překlad: Filip Drlík
Délka: 13 hodin 50 minut
Vydáno: 11/2022
EAN: 8594169485195

Přečtěte si více o audioknize Pekingský rozparovač, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

O autorovi

peter-maySkotský romanopisec a detektivkář Peter May (*1951) pochází z Glasgow, ale nyní žije a tvoří v jižní Francii. Původně se živil novinařinou (pro The Scotsman a The Glasgow Evening Times), ale poté, co oslnil jako televizní scenárista, se rozhodl vstoupit na čistě spisovatelskou dráhu. Celosvětové renomé si vydobyl šestidílnou sérií čínských thrillerů (česky 2015–2020) s detektivem Li Jenem a patoložkou Margaret. Mezi jeho další populární řady patří volná trilogie ze skotského souostroví Vnější Hebridy, zahrnující tituly Skála, Muž z ostrova Lewis a Šachové figurky (česky 2013–2014), a Akta Enzo (česky od roku 2006). Oblibu si získal i samostatnými romány Ostrov Entry, Umrlčí cesta, Útěk, Ochráním tě či Karanténa (česky od roku 2015).
(Zdroj informací a fotografie: vydavatelství OneHotBook)

 

Vyhrajte audioknihu Pekingský rozparovač

Sériový vrah má na svědomí už několik obětí, když jednomu z detektivů pekingského policejního oddělení závažných trestných činů dojde, kde se ke svému šílenému řádění inspiroval. Své oběti totiž zohaví a naaranžuje stejně, jako je popsáno v jedné z knih o londýnském Jacku Rozparovači. Velitel Li Jen tuší, že stojí proti velmi inteligentnímu pachateli, ale nenapadlo by ho, jaký dopad bude mít tento případ na jeho kariéru i život. Poslechněte si závěrečný díl ze série Čínské thrillery od Petera Maye a zjistěte, zda se Li Jenovi podaří případ vyřešit a zachránit vše, co miluje.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Pekingský rozparovač, kterou si stáhne z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Pekingský rozparovač
probíhá od 20. ledna do 2. února 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Pekingský rozparovač

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePekingský rozparovač
Audiokniha

May, Peter

OneHotBook, 2022

Napsat komentář