Vyhrajte tipy na zábavné hry na cesty i domů

100-her-nahled1
Stále častěji vyhledáváme zábavu na chytrých zařízeních, konzolích či počítačích a zapomínáme, že existuje mnoho her, ke kterým není nic z toho potřeba. Některé z nich si možná pamatujete z dětství, jiné budou nové, ale všechny stojí za to vyzkoušet.

Zábava pro každou příležitost

Kniha je určena pro každého, kdo se chce odpojit od technologií a přeje si trávit více času s rodinou a přáteli. Nejen vedle nich, ale s nimi. Hry rozvíjejí představivost, schopnost řešit problémy i mezilidskou komunikaci. Pomůžou ulevit od digitálního přetížení a dají se hrát téměř při každé příležitosti. Rozproudí zábavu na rodinné oslavě či na večírku, zaženou nudu při dlouhé cestě autem, anebo si je prostě můžete zahrát jen tak – zlepší náladu po večeři, když jsou všichni spolu. Výhodou je, že k hraní stovky nápaditých her nepotřebujete vůbec nic, i tak je zábava zaručena.

Kniha je plná her, které dokážou sbližovat lidi, podněcovat komunikaci, probouzet tvořivost, zahřát vás, zchladit, prolomit trapné ticho, rozjet večírek… Je to sbírka stovky tvořivých, zábavných, kooperativních her rozdělených podle situací, ve kterých byste je mohli využít. Jedete na dovolenou? Na to je tu jedna kapitola. Chcete s rodinou večer strávit trochu času společně? V knize najdete deset perfektních her ke stolu. Je víkend, ale venku lije jako z konve? Není problém. Uvízli jste v nekonečné koloně? Jenom klid. Máme řešení.

 

100 her pro každou příležitost

Autor: Ivan Brett

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Tomáš Bíla
Počet stran: 272
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2021
ISBN: 978-80-7670-025-3

Přečtěte si více o knize 100 her pro každou příležitost, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte ani na náš článek.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu 100 her pro každou příležitost

Hledáte nové možnosti, jak zabavit děti a odtrhnout je od monitoru nebo displeje? Nebo si chcete zpestřit volný čas s přáteli? Kniha Ivana Bretta vám nabídne inspiraci nejen pro malé, ale i pro dospělé. Rozvíjet představivost, komunikační schopnosti a užít si legraci můžete v každém věku a v podstatě kdekoliv. V deseti kapitolách najdete zábavu do auta, na chvíle s rodinou i párty s přáteli.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu 100 her pro každou příležitost vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu 100 her pro každou příležitost
probíhá od 18. do 24. července 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy 100 her pro každou příležitost

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize100 her pro každou příležitost
Hrajte si s přáteli – kdekoliv a kdykoliv

Brett, Ivan

Kazda, 2021

Napsat komentář