Další román edice 7lásky

Rendez vous s muzou
Hlavní hrdinka a spisovatelka bojuje s tvůrčím blokem, a tak se rozhodne vydat se do Paříže, aby zde našla múzu. Její plány jí ale naruší jak bývalý manžel, tak pohledný Francouz, který se objeví v její koupelně. A ve vzduchu je cítit láska.

Všechno, co osmačtyřicetiletá čerstvě „single“ spisovatelka Maggie Blissová potřebuje, je začít pracovat na nové knize. Jenže ze sebe nemůže nic kloudného dostat, právě se rozešla se svým přítelem a tvůrčí blok se jí nedaří prolomit. Je zoufalá. Naštěstí má pro ni její literární agent a kamarád Lee řešení – Paříž!
Krásný byt s milou a elegantní hospodyní připravenou splnit každé její přání – teď už přece nemůže práci na rukopisu nic bránit. Ostatně, kde jinde by na autorku romantických příběhů měla čekat inspirace, když ne v srdci města světel, lásky a kultury? Sen o hvězdné kariéře nikdy nebyl víc na dosah…
… anebo se všechno ještě může zvrtnout?
Termín odevzdání se blíží a Maggie stále ještě zbývá napsat podstatnou část knihy. To poslední, co potřebuje, je, aby ji od psaní někdo rozptyloval. Jenže dovolenou v Paříži právě tráví i její okouzlující exmanžel, s nímž zůstali dobrými přáteli a který je tu také sám. A když Maggie ráno ve své koupelně nečekaně narazí na pohledného Francouze, je jasné, že o vzruchy a rozptýlení tady nebude nouze. Ale kde je ta múza?

 

Ohlasy na knihu

Báječný pozitivní román, od kterého se neodtrhnete.

- autorka Tracey Garvisová Gravesová

Procítěná, upřímná a strhující jízda s hrdiny, kteří budou jako vaši nejlepší přátele. Dee Ernstová napsala krásně dojemný příběh. Zamilujete si její postavy i příjemný, poutavý styl.

- autorka Shirley Jumpová

Rendez-vous s múzou je jako perfektní dovolená v Paříži. Tahle kniha způsobí, že budete chtít chytit nejbližší letadlo do Paříže, zakousnout se do kouign amman, usrkávat espresso a projít se městem světel po bohu hloubavé, sebeironické a naprosto úžasné Maggie Blissové v roli vaší přítelkyně a průvodkyně.

- autorka Natalie Jenner

O edici

7lásky jsou jako dveře do knihovny plné krásných příběhů, veselých i dojemných. Stačí je otevřít a ponořit se do některého z nich. Každý měsíc vás vezmou na objevnou cestu. Zpestří váš život. Pohladí vás a pobaví. 7lásky vás chytí za srdce, jsou totiž jako jeho tep. Někdy rychlý, vzrušený, jindy klidný, zamyšlený… Při čtení se naladíte na jeho rytmus. Budete se smát i plakat. S hlavními hrdiny prožijete jejich příběh a možná v něm rozpoznáte i část toho svého.

zobrazit info o knize zobrazit info o knize zobrazit info o knize zobrazit info o knize zobrazit info o knize

Zdroj informací: nakladatelství Grada

Rendez-vous s múzou

Autorka: Dee Ernstová
Přeložila: Věra Kotábová

Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Formát: 126×209 mm
ISBN: 978-80-7625-190-8
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Rendez-vous s múzou vydalo nakladatelství Metafora.


Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V lednu 2019 spojila Metafora síly s Nakladatelským domem Grada a společně budou dále pokračovat ve vydávání krásných i poučných knih.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRendez-vous s múzou

Ernstová, Dee

Metafora, 2021

Napsat komentář