Zasoutěžte si o tajemství woodwalkerky Holly

woodwalker-hollyino-tajemstvi-perex
Mladý woodwalker Carag by si po bitvě s Andrewem Millingem rád chvíli odpočinul a odreagoval se ve společnosti svých přátel. Bohužel se však v okolí školy začnou množit podivné loupeže a to Carag nemůže nechat jen tak.

Překvapivé odhalení

Po poslední bitvě s Andrewem Millingem je Carag rád, že má své nejlepší přátele Brandona a Holly po svém boku. Žít mezi dvěma světy lidí a zvířat totiž není vždy úplně jednoduché. Když se v okolí školy začnou objevovat záhadné případy loupeží, Holly se chová potrhleji než kdykoli předtím. Má v tom snad malá veverka čikarí prsty? Nebo jsou to vlci, kteří chtějí Caragovi a jeho přátelům zase uškodit? Možná o tom bude něco vědět nový učitel zvířecích jazyků, pan Goodfellow. Carag se vydává na další dobrodružství za dopadením tajemného lupiče a to na co přijde, všem vyrazí dech.

 

Woodwalker – Hollyino tajemství

Autorka: Katja Brandisová

Vydalo: nakladatelství Bookmedia
Překlad: Ivana Führmann-Vízdalová
Počet stran: 279
Vazba: pevná
Vydáno: 9/2020
ISBN: 978-80-7639-043-0

Přečtěte si více o knize Woodwalker – Hollyino tajemství, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Katja Brandisová je německá novinářka a spisovatelka. Vystudovala amerikanistiku a germanistiku a pod různými pseudonymy jí vyšlo už více jak 50 knih. Píše zejména fantasy literaturu pro mládež. Svůj první román vydala už během studia na univerzitě a dnes pracuje jako lektorka a autorka na volné noze. V roce 2019 vyšel na českém trhu první díl její úspěšné fantasy série Woodwalker – Caragova proměna a také druhý díl Woodwalker 2 – Nebezpečné přátelství.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Woodwalker – Hollyino tajemství

Žít mezi světem zvířat a lidí není jednoduché, proto je Carag rád, že má oporu ve svých přátelích. Ti mu stáli po boku i během drsné bitvy s bývalým mentorem Andrewem Millingem, ale místo aby si nyní užívali vítězství, Holly se začne chovat potrhleji než jindy. Má snad něco společného s množícími se loupežemi, které se v okolí školy Lízy Clearwaterové pro speciální děti povážlivě množí? Mladý woodwalker Carag se rozhodne lupiče vypátrat a vy se k němu můžete právě nyní přidat ve třetím dílu úspěšné série Woodwalker od Katjy Brandisové.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Woodwalker – Hollyino tajemství vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Woodwalker – Hollyino tajemství
probíhá od 21. do 27. února 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy Woodwalker – Hollyino tajemství

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeWoodwalker – Hollyino tajemství

Brandisová, Katja

Bookmedia, 2020

Napsat komentář