Pro rodinu uděláte i nemožné

Sila nadeje
Pátá kniha spisovatelky Barbory Walterové-Benešové ukazuje ženu, která se dokázala zvednout z úplného lidského dna. Objevila v sobě sílu a díky tomu zachránila nejen dvě týrané děti, ale i samu sebe. Autorka částečně čerpala ze svého života.

Bylo mi teprve pětadvacet, chtěla jsem žít a hlavně si užívat. Myslela jsem si, jak moc jsem dospělá. Byla jsem matka a vedle sebe jsem neměla muže, ale kluka. Proto jsem ho opustila, abych se vrhla do otevřené náruče pekla! Došlo mi rychle, co je skutečně zač… Ale mnohem déle mi trvalo, než jsem se osudu dokázala postavit. Bolí to! Cítím, jak moc to bolí. Mám pocit, že mě to rozežírá zevnitř, nemohu polykat. Nikdy jsem takovou bolest nezažila. Nevím, proč to potkalo zrovna mě. Nevím, co tak strašného jsem musela v životě udělat. Vidím jeho smutné a vykulené oči, které tolik nesnáším. Vidím stesk a paniku v jeho tváři, kterou bych nejraději zfackovala. Cítím, jak zrychleně dýchá, přesto mu ani teď nedokážu odpustit. Nenávidím ho a to vím jistě! Až na samém lidském dně jsem zjistila, že jsem doopravdy silná. Zachránila jsem svého manžela, syna, dceru, dvě týrané děti a nakonec i sama sebe.

Síla naděje

Autorka: Barbora Walterová-Benešová

Počet stran: 240
Vazba: vázaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-7546-273-2
Doporučená cena: 299 Kč

 

 

Knihu Síla naděje vydalo nakladatelství Fortuna Libri.

O autorce

Barbora Walterova BenesovaNovinářka Barbora Walterová-Benešová miluje africkou kulturu, historii i náboženství, ačkoli afrikanistiku nikdy nestudovala. S manželem, rodiči a čtyřmi dětmi žije v malé vesničce na Mělnicku. Je autorkou knih Dívka, která ztratila budoucnostDívka, která nesměla mít sny a Bez volby či Došel nám časMůžete si přečíst její příspěvek v rubrice Čtení ke kávě.


fortunalibrilogo

Nakladatelství Fortuna Libri bylo založeno v roce 1990 jako první soukromé nakladatelství na Slovensku. Pod původním názvem Fortuna Print působilo na Slovensku i v České republice. Nakladatelství se stalo známým především vydáváním speciální edice naučných kronik (například tituly Kronika lidstva, Kronika filmu či Kronika 20. století). Nakladatelství nabízí pestrou žánrovou paletu knižních titulů pro širokou čtenářskou veřejnost.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSíla naděje

Walterová-Benešová, Barbora

Fortuna Libri, 2020

Napsat komentář