Úžasná tvář skrytého světa

Citovy zivot zvirat audiokniha
Známý dabér a herec Aleš Procházka propůjčil svůj hlas audioknize, která poodhalí posluchačům doposud opomíjený, tajemný a fascinující až překvapivý citový život lesních i domácích zvířat. Řadu citů, které byly doposud spojovány jen s lidmi, totiž sdílí tito tvorové také.

„Mohou nás zvířata skutečně milovat?“
Nahrávka vznikla podle knihy Petera Wohllebena Citový život zvířat vydané Nakladatelstvím KAZDA v roce 2017.
Fascinující pohledy do zvířecí duše. Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi?
Peter Wohlleben, lesník a autor mnoha bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, vás opět přivede v úžas, tentokrát nad netušeně bohatým emočním světem zvířat.

Ukázka z audioknihy

Citový život zvířat (audiokniha)

Láska, zármutek, soucítění – úžasná tvář skrytého světa
Autor: Peter Wohlleben
Přeložila:  Magdalena Havlová
Interpret: Aleš Procházka

Vazba: CD
ISBN: 8594201410024
Doporučená cena: 349 Kč

Audioknihu Citový život zvířat vydalo nakladatelství Kazda.

O autorovi

Peter Wohlleben (*1964) se již od dětství chtěl stát ochráncem přírody. Studoval lesnictví a přes dvacet let pracoval jako úředník zemské lesní správy. Dnes vede Lesní akademii v německém regionu Eifel a usiluje o návrat pralesů do různých oblastí světa. Často vystupuje v televizních pořadech, pořádá přednášky a semináře a píše knihy na témata týkající se lesa a ochrany přírody. Svými bestsellery Tajný život stromůCitový život zvířatSlyšíš, jak mluví stromy a dalšími nadchl čtenáře po celém světě. Jako audiokniha vyšel i titul Víš, kde bydlí zvířata? či Moudrost lesa. V Německu nedávno začal vydávat časopis Wohllebenův svět. V roce 2019 mu byla udělena Bavorská státní medaile za zásluhy při ochraně životního prostředí, a to za jeho citlivé a nekonvenční zprostředkovávání vědeckých poznatků.

O interpretovi

Aleš Procházka (*1963) je herec, který v současnosti hostuje v Městských divadlech pražských, pochází z Prahy. Vystudoval pražskou DAMU a působil na různých divadelních scénách, hrál v mnoha televizních inscenacích a seriálech. Věnuje se také dabingu a svůj hlas propůjčil například Tomu Hanksovi, agentu Cooperovi v kultovním seriálu Twin Peaks nebo Severusi Snapeovi ve filmech o Harrym Potterovi.

Zdroj informací: Kazda


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCitový život zvířat (audiokniha)
Láska, zármutek, soucítění - úžasná tvář skrytého světa

Wohlleben, Peter

Kazda, 2020

Napsat komentář