Minulosti neutečeš

Nadeje v oblacich
Hlavní hrdinka Anna dostala práci snů u leteckých záchranářů. Rozhodne se ji přijmout i přes fakt, že bude pracovat v rodném městě. Vše funguje skvěle až do okamžiku, kdy ji dožene minulost a temné tajemství vypluje na povrch…

Když se Anně naskytne příležitost pracovat u leteckých záchranářů, je bez sebe nadšením. Jediný háček je v tom, že má základnu v odlehlém vnitrozemí v rodném Broken Hillu. Ale skvělá práce, noví přátelé a především okouzlující kolega Nick jí dávají pomalu zapomenout na hořkou minulost. Co když ale vyjde temné tajemství na povrch a všichni se od ní znovu odvrátí?

Ukázka z knihy

Bylo jaro. Do kuchyně proudil vlahý vánek s vůní citronových květů. Do okenní tabulky donekonečna narážely tři masařky. Hodiny tikaly.
Náhle vzduch prořízl srdceryvný výkřik a Anna nadskočila, až převrhla hrnek s kávou. Doběhla tedy ke dřezu pro hadr a mléčně zabarvený šplíchanec na stole utřela.
Na prahu stanul muž s popelavou tváří. Byl neoholený, rozcuchaný a měl kruhy pod očima. Už jednou se krátce setkali, když je přivezl z letiště pomocník z farmy. Manžel. Brad nebo Brett – nemohla si vzpomenout. Ztěžka polkl a na krku mu poskočil ohryzek. (str. 1)

Naděje v oblacích

Autor: Meredith Appleyard
Přeložila: Soňa Tobiášová

Počet stran: 312
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7633-094-8
Doporučená cena: 319 Kč

 

Knihu Naděje v oblacích vydalo nakladatelství Alpress. Nezapomeňte si přečíst ukázku.

O autorce

Meredith Appleyard žije na jihu Austrálie. Profesí je ošetřovatelka a porodní asistentka. Za svůj život pracovala v mnoha různých prostředích včetně Londýna či Vietnamu. To se projevuje i v jejích knížkách. Napsala knihy jako např. Ordinace v divočině či  Naše paní doktorka.

Zdroj: goodreads.com


Nakladatelství ALPRESS vzniklo v roce 1993 ve Frýdku-Místku. Od té doby se vyprofilovalo do podoby jedné z nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem působících na českém knižním trhu. Po skromných začátcích, kdy produkce čítala několik autorů, vydává nakladatelství ALPRESS každý rok téměř 150 titulů a počtem ročně vydaných knih se řadí mezi největší česká nakladatelství.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNaděje v oblacích

Appleyard, Meredith

Alpress, 2019

Napsat komentář