Vyhrajte nové inspirativní příběhy pro výjimečné kluky

pribehy-pro-kluky-kteri-se-neboji-byt-vyjimecni-2-perex
Inspirujte se příběhy chlapců a mužů, kteří změnili svět. Zjistíte, že i když to všichni bez výjimky měli těžké, dokázali nástrahy i nepříznivé podmínky překonat a stát se hrdiny, kteří si místo na stránkách této knihy skutečně zaslouží.

Úžasné mužské vzory pro odvážné kluky

Nečekejte tu ale příběhy žádných akčních hrdinů zachraňujících lidstvo ani miláčků osudu, kterým sudičky nadělily krásu, inteligenci, štěstí a bohatství už do kolébky. Ne – každá z osobností v téhle knize si musela vybojovat nějaký svůj zápas.

Někdo se dokázal vzepřít nepříznivému životnímu údělu, vymanit se z prostředí, odkud vzešel, vypracovat se díky své píli či neotřesitelné důvěře v sebe sama. Jiný se nebál vybočit z rady, prolamovat společenská tabu, čelit předsudkům nebo autoritám, často navzdory nesnázím a velkému nebezpečí. Další z hrdinů se vzdali svého pohodlí, aby pomáhali druhým, nebo za ně dokonce bojovali, protože jim nebyl lhostejný jejich osud ani osud našeho světa jako celku.

Ať už jde o chlapce a muže slavné či méně slavné, hrdiny z doby minulé anebo současné, každý jeden z jejich příběhů dokáže zaujmout a hluboce oslovit. Všechny totiž ukazují, že člověk nemusí být zrovna superhrdinou, aby dokázal být vzorem pro ostatní! Nenechte si ujít další stovku medailonků úžasných osobností a jejich osudů!

 

Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční 2

Autor: Ben Brooks

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Ilustrace: Quinton Winter
Počet stran: 208
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 7/2019
ISBN: 978-80-88276-70-8

Přečtěte si více o knize Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční 2, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s. A prohlédněte si také několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Vyhrajte knihu Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční 2

Možná váš syn vzhlíží k superhrdinům, které zná z komiksů nebo z filmového plátna, ale vy mu můžete ukázat, že ve skutečném světě najde mnohem inspirativnější osobnosti. Ať už mezi současnými muži, nebo mezi těmi, kteří žili před mnoha lety, totiž najdete mnoho těch, kteří nějakým způsobem ovlivnili svět, a mají proto ty nejlepší předpoklady stát se vzorem pro malého chlapce. Stovku medailonků jste si mohli přečíst už v prvním díle Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční a další várka na vás čeká právě teď.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční 2 vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční 2
probíhá od 17. do 30. října 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční 2

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePříběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční 2

Brooks, Ben

PRESCO GROUP a.s., 2019

Vyhrajte nové inspirativní příběhy pro výjimečné kluky - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, kniha Příběhy pro kluky… už mi také dorazila v pořádku. Moc děkuji za výhru.

Napsat komentář