Zasoutěžte si o případ šeptajícího vraha

naseptavac-perex
Pro Toma Kennedyho měl být Featherbank novým začátkem, kde se synem začnou po smrti jeho manželky znovu. Jenže město má temnou minulost a zdá se, že vrah, který tu řádil před dvaceti lety, s terorizováním místních ještě neskončil.

Je Frank Carter skutečně vrah?

Nový začátek, nový dům, nové město. Tom doufá, že si ve Featherbanku se synem Jakem vybuduje po smrti své ženy nový život. Jenže město má temnou minulost. Před dvaceti lety tu sériový vrah unesl a zavraždil pět malých chlapců. Než byl Frank Carter odsouzen, přezdívalo se mu Našeptávač, protože v noci lákal své oběti tím, že šeptal pod jejich okny. Ačkoli si stále odpykává trest, ve městě opět zmizí malý chlapec. Jake se začne chovat podivně. A slyší šepot pod oknem…

 

Našeptávač

Autor: Alex North

Vydalo: nakladatelství Motto
Překlad: Barbora Klasová
Počet stran: 400
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 9/2019
ISBN: 978-80-267-1615-0

Přečtěte si více o knize Našeptávač, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

Obvyklé ticho, které tu panovalo, přerušila hlasitá rána. Sklo se nevysypalo, ale kámen prošel skrz a zanechal za sebou temnou díru s hvězdicovitými okraji jako po výstřelu. Neil sebral ze země další kámen a celou akci zopakoval, tentokrát však minul, a tak to zkusil znovu. V obrazovce se objevila další díra.
Zdálo se, že ho ta hra baví.
Muž dokázal pochopit proč. Tohle zdánlivě bezstarostné destrukční chování zcela korespondovalo s chlapcovou rostoucí agresivitou, kterou projevoval ve škole. Byl to vlastně pokus nějak zapůsobit na okolní svět, který se zdál být vůči jeho existenci nevšímavý. Vycházelo to z jeho touhy být viděn. Strhnout na sebe pozornost. Být milován.
Po tom touží v hloubi duše přece každé dítě.
Srdce, které teď v jeho hrudi bilo o poznání rychleji, se mu při té myšlence bolestivě sevřelo. Potichu vystoupil z křoví za chlapcovými zády a zašeptal jeho jméno. (str. 13–14)

 

Vyhrajte knihu Našeptávač

Město Featherbank před dvaceti lety obcházel strach, když zde bylo uneseno a zavražděno pět malých chlapců. Policie tehdy pachatele dopadla, Frank Carter byl odsouzen a místní obyvatelé si mohli s úlevou vydechnout. Jenže nyní se jejich noční můra opět připomene, když zmizí další chlapec. Udělala policie v minulosti chybu a zatkla špatného muže? Nebo se tehdejšími zločiny někdo inspiroval? Tom Kennedy doufá, že se případ vyřeší co nejdříve, protože v ohrožení by mohl být i jeho syn Jake. Splní se jeho přání a budou oba konečně moci začít znovu, jak doufali? To si přečtete v napínavém thrilleru Alexe Northa.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Našeptávač vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Našeptávač
probíhá od 24. září do 7. října 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Našeptávač

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNašeptávač

North, Alex

Motto, 2019

Napsat komentář