Řeč těla mnohdy prozradí víc než slova

Tajemstvi-reci-tela-perex
Co všechno o člověku dokážou prozradit pohyby a gesta? Ať už si toho dotyčný je nebo není vědom, z pouhého pohledu oči zkušeného odborníka odhalí skutečné záměry a pocity. Jak? To už vám napoví bývalý expert FBI na neverbální komunikaci.

Proč lidé dělají to, co dělají?
Není lepší způsob, jak porozumět svým přátelům, partnerům či kolegům, než se seznámit s nejdůležitějším prostředkem naší komunikace – s řečí těla. S její znalostí dokážete odhalit skutečné záměry a pocity druhých lidí. Nejen takové, které před vámi úmyslně skrývají, ale dokonce i ty, kterých si sami nejsou vědomi.
Joe Navarro je bývalý expert FBI na neverbální komunikaci v oddělení kontrarozvědky a boje s terorismem a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi. Prostřednictvím této praktické příručky vám umožní pohled do zákulisí lidského chování. V kapitolách rozdělených podle jednotlivých částí lidského těla – od hlavy až po chodidla – odhalíte skryté významy více než čtyř set vědomých i nevědomých projevů řeči těla.

 

Tajemství řeči těla

Gesta, která prozradí více než slova
Autor: Joe Navarro
Přeložila: Lenka Vlčková

Počet stran: 192
Vazba: brožovaná
Formát: 138×206 mm
ISBN: 978-80-271-2477-0
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Tajemství řeči těla vydalo nakladatelství Grada.

 

Ohlasy na knihu

„Dokonalý zdroj poznatků o řeči těla, který je vždy po ruce. Tuto knížku budu všude doporučovat a sama ji používat několik dalších let.“

AMY CUDDYOVÁ, autorka knihy „Tady a teď“, která je na seznamu bestsellerů časopisu New York Times

„Kniha ‚Tajemství řeči těla‘ od Joe Navarra je nepostradatelnou četbou pro všechny, kdo chtějí mít jistotu, že jim druzí říkají pravdu.“

CHRIS VOSS, autor bestselleru „Nikdy nedělej kompromis

„Kniha ‚Tajemství řeči těla‘ je jedinečným, srozumitelným, jednoduchým a přesným průvodcem neverbální komunikací a lidským chováním. Tuto knihu mějte vždy po ruce, až budete sami pro sebe zkoumat lidské interakce, a budete žasnout nad tím, jak hluboké pochopení  těchto interakcí vám knížka umožní.“

MARK BOWDEN, jeden z autorů knihy „Truth and Lies: What People Are Really Thinking

 

O autorovi

Joe Navarro působil 25 let u FBI jako zvláštní agent kontrarozvědky a poradce pro oblast lidského chování. Z jejích služeb odešel v roce 2003 a od té doby patří k předním světovým odborníkům na neverbální komunikaci. Na svých cestách předává své jedinečné znalosti lidského chování zájemcům z nejrůznějších oborů. Kromě přednáškové činnosti rovněž spolupracuje s významnými společnostmi a finančními institucemi. Své poznatky týkající se metod dotazování, manažerské praxe a řeči těla prezentuje také prostřednictvím předních amerických a mezinárodních médií, například stanic CNN a CNN International, Fox News, CBS, NBC a NPR Radio či deníků The Times a The Guardian. Specialisté na dané oblasti o něm hovoří jako o „mimořádném pozorovateli“ (Jack Canfield) či „mistru interpretace neverbálního chování“ (David Givens, Ph.D.). Je autorem knih Jak prokouknout druhé lidi (Grada, 2010), Nebezpečné osobnosti (Grada, 2015) a dalších. Na svých webových stránkách www.jnforensics.com rovněž nabízí speciální kurz pro pokročilé – „Jak rychle prokouknout druhého“.

Zdroj informací: Grada


Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTajemství řeči těla
Gesta, která prozradí více než slova

Navarro, Joe

Grada, 2019

Napsat komentář