Buďte zdraví a štíhlí s těmito recepty!

Stenzlova_Dej telu sanci
Ivana Stenzlová, odbornice na zdravou výživu, přináší čtenářům kuchařku plnou nápaditých pětielementových receptů na vydatné snídaně i večeře, díky nimž budete nejenom zdraví, ale i štíhlí a spokojení.

Autorka – mikrobioložka a odbornice na výživu – podává vysvětlení funkčního metabolismu a návod, jak dosáhnout hormonální rovnováhy (jak jíst pro zdravou hormonální odezvu), která je základem trvalé štíhlosti a opravdového zdraví. Propojuje tradiční čínskou medicínu s poznatky moderní západní dietologie a biologie. Přináší zároveň nový způsob vaření, který je postavený na přípravě pokrmů s harmonizačním účinkem. Přes 60 originálních tzv. pětielementových receptů pokrývá všechna roční období, od snídaně po večeře, od polévek po dezerty. Nechybí ani základní recepty na domácí kváskový chléb, rostlinná mléka či zdravé domácí fermentované nápoje (kefíry) a postupy pro fermentaci obilnin a luštěnin.

 

Dej tělu šanci

k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví
Autorka: Ivana Stenzlová

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 215×225 mm
ISBN: 978-80-88244-04-2
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Dej tělu šanci vydalo nakladatelství Smart Press.

 

Ukázky z knihy

Stenzlova_Dej telu sanci_ukazka1Stenzlova_Dej telu sanci_ukazka2

Stenzlova_Dej telu sanci_ukazka3Stenzlova_Dej telu sanci_ukazka4

 

Ivana Stenzlová

Ivana Stenzlová  je odborný mikrobiolog a specialista na výživu. Je autorkou projektu Metoda metabolické rovnováhy (metabolicky vyvážené stravování) a autorkou projektu Vitální kuchyně do gastronomických zařízení (zdravá kuchyně do našich restaurací), dále autorkou velkého množství originálních pětielementových receptů. Po absolvování Masarykovy university v Brně se vzdělávala v oblasti výživy hlavně v zahraničí, u předních odborníků na západní i východní (čínskou) dietologii. Tyto poznatky a praxi propojuje již více než 10 let ve své poradenské a školicí činnosti a při výuce zdravého vaření. Na svých kurzech se obklopuje zejména nadšenci pro zdravý životní styl, ale snaží se oslovovat širší publikum, s cílem poskytnout ucelený a praktický pohled na opravdu zdravé stravování a zdravé vaření.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Smart Press.


Martina Boledovičová založila společnost Smart Press s.r.o. po dlouholetém působení na českém knižním trhu (Grada Publishing, Mladá fronta) a po studijním pobytu v USA a Německu. „Jde nám o férovou dlouhodobou spolupráci a vytváření trvalých hodnot – úspěšných knižních titulů. Nabízíme však též přidanou hodnotu – vědět víc.“

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví

Stenzlová, Ivana

Smart Press, 2018

Napsat komentář