Vyhrajte průvodce vytvářením a výkladem mandal

mandaly-sebepoznani-perex
Mandaly se v poslední době staly velmi oblíbeným motivem a mnoho lidí si je pořizuje domů jednoduše proto, že se jim líbí. Tyto magické kruhy však umí mnohem více než jen zdobit. Přečtěte si o jejich výkladu a působení.

Relaxujte s pomocí mandal

Pronikněte do tajů své duše pomocí mandal.

Vyznáte se v sobě, ve svých náladách a pocitech? Není snadné identifikovat, co právě prožíváme, co se s námi děje. Zažíváme různá období spjatá s životním cyklem, ročním obdobím, životní situací… a právě teorie velkého kruhu mandaly všechna tato období a spojitosti obsahuje. Výklad mandaly se opírá o cyklus o dvanácti fázích propojený s ročními obdobími, znameními zvěrokruhu, přirozeným přírodním cyklem, cyklem života. Pomocí symbolů, barev a linií, které do mandaly vložíme, dokážeme rozpoznat, v jaké fázi se nacházíme a co je pro nás momentálně důležité.

Spojením teorie velkého kruhu mandaly a pracovního sešitu je tato kniha zcela unikátní.

Nejde jen o sebepoznání a analýzu, zároveň ale mandala v této knize neznamená jen šablonu pro vybarvování. Pomocí mandal můžeme relaxovat, vložit do nich svůj stres nebo tvůrčí podněty. Koncept mandaly je společný mnoha kulturám a náboženstvím, projevuje se v architektuře, výtvarném umění, je naší přirozenou součástí, a tak vezměte tužku a pastelky a nechte jej rozvinout.

Jako přílohu najdete v knize kartičky se symboly, které můžete využít při práci s mandalami.

 

Mandaly sebepoznání

Autorka: Zuzana Řezáčová Lukášková

Vydalo: nakladatelství Zoner Press
Počet stran: 184
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2018
ISBN: 978-80-7413-386-2

Přečtěte si více o knize Mandaly sebepoznání, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Zoner Press. Navíc si můžete také prohlédnout krátkou ukázku.

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

 

Vyhrajte knihu Mandaly sebepoznání

Mandaly a jejich kreslení a vybarvování může mít blahodárné účinky na duševní rovnováhu – pomohou vám se zklidnit, zbavit stresu, nebo najít ztracenou rovnováhu. Ale umí toho mnohem více, o čemž vás přesvědčí publikace Zuzany Řezáčové Lukáškové, která se arteterapiím právě s pomocí těchto magických kruhů věnuje. Tak neváhejte a pronikněte do tajů své duše.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Mandaly sebepoznání vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Mandaly sebepoznání
probíhá od 28. listopadu do 11. prosince 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Mandaly sebepoznání

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMandaly sebepoznání
Odhalte své nitro

Řezáčová Lukášková, Zuzana

Zoner Press, 2018

Napsat komentář