Je mi třicet a hledám lásku

Daily_Ve triceti poprve single
Žádnou ženu by asi nepotěšilo, kdyby po letech manželství zjistila, že její muž je gay. Alex se však nevzdává. Vcelku rychle jí padne do oka pohledný šéfkuchař. Přece ale nebude míchat dohromady práci a soukromí?

Od chvíle, kdy Alex potkala svého nastávajícího ve školce nad modelínou, je jejich život nalinkovaný jako podle pravítka. Žijí si báječně, bydlí v nádherném domě s výhledem na zátoku a mají skvělou práci, kterou zbožňují. Má to jediný háček: Alexin manžel Michael je gay. O téhle skutečnosti se jí ale zapomněl celých třiadvacet let zmínit. Alexin dokonale naplánovaný život se náhle hroutí jako domeček z karet, biologické hodiny tikají jako časovaná jaderná bomba a Alex prahne po pohádkově krásném šéfkuchaři, který právě otevírá novou prvotřídní restauraci. Shodou okolností se bohužel jedná o jejího klienta a Alex nechce míchat práci se soukromím. Jak při hledání nové lásky proplout nástrahami moderního randění jí radí ujetá partička známých, včetně jejího homosexuálního ex-manžela, neomalené politické poradkyně, energicky masochistického jogína a osmdesátileté vyznavačky marihuany.

 

Ve třiceti (poprvé) single

Autorka: Lisa Daily
Přeložila: Jitka Krajovanová

Počet stran: 336
Vazba: brožovaná
Formát: 147×205 mm
ISBN: 978-80-7588-069-7
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Ve třiceti (poprvé) single vydalo nakladatelství Mystery Press.

 

Ukázka z knihy

Znáte ten pocit, kdy se polekaně vzbudíte z hlubokého spánku a v tom polobdělém stavu vůbec netušíte, co je realita a co ne? Co když na sobě skutečně máte jen rybářské megagumáky a kanárkově žluté družičkovské šaty a právě naháníte zmrzlinářské auto? Co když vám už opravdu chybí jen poslední odpověď, abyste vyhráli roční dodávku stařeckých plen v japonské televizní soutěži?
V ruce držím mobil, ačkoliv si vůbec nepamatuju, že bych ho zvedala.
„Jenom klídek,“ nabádá mě z reproduktoru hlas Darcy, zatímco se pokouším zmátořit.
Darcy je nejlepší kamarádka, když nepočítám svého muže Michaela, moji životní lásku od prvního dne ve školce, kdy jsem ho přesvědčila, že modrá modelína chutná úplně stejně jako cukrová vata. Snědl jí celý kelímek, aby mi dokázal, že mám pravdu. Typický Michael.

Přečtěte si celou ukázku na stránkách nakladatelství.

 

Lisa Daily

Lisa DailyPokud chcete vědět, proč vám váš vyvolený nezavolal, nebo jakou barvu šatů si rozhodně nevybrat na první rande, obraťte se na Lisu Daily. Kromě práce v reklamě totiž Lisa radí v oblasti randění a seznamování na těch nejznámějších amerických televizních stanicích. Dokonce si zahrála i samu sebe ve filmu Hitch: Lék pro moderního muže s Willem Smithem v hlavní roli. Téma vztahů mezi muži a ženami zpracovala s vtipem sobě vlastním rovněž v příručce Nenechte si dávat kopačky (2002), která se stala v USA i Velké Británii bestsellerem, a také v úspěšných romancích Patnáct minut ostudy (2008), Kráska (2012) a Ve třiceti (poprvé) single (2017). Lisa Daily se narodila v kalifornském Los Angeles, v současnosti žije na Floridě v městečku Sarasota. Kromě psaní a randění ji baví surfování a práce pro charitu.

Informace a fotografie byly čerpány ze stránek nakladatelství Mystery Press.


Nakladatelství Mystery Press se od svého založení v roce 2015 velmi rychle etablovalo na tuzemském knižním trhu jako specialista na detektivky, thrillery a krimi romány. V současnosti vydává zejména anglo-americké autory, z nichž pro české čtenáře objevilo např. Angličany Stevea Robinsona (genealogické thrillery Stopy v krvi a Hluboký hrob) a Tima Weavera (drsné krimi Není cesty zpět a Bez slitování), ale nebojí se ani velkých amerických jmen, jako jsou Janet Evanovich či Dan Simmons. Pod logem Mystery Pressu vycházejí rovněž knihy českých autorů, a to především v subžánrech klasické a historické detektivky, mysteriózního thrilleru či procedurální krimi.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVe třiceti (poprvé) single

Daily, Lisa

Mystery Press, 2018

Napsat komentář