Vyrobte zábavnou knihu svému dítěti

vyrobte zabavnou knihu grada
Zajímají vás ručně šité knížky pro děti zvané „quiet book“? Pak je dnešní tip právě pro vás! Vytvořte svému dítěti originální interaktivní knihu a užijte si spolu spoustu zábavy při jejím sestavování. Nakladatelství Grada vám nabízí praktický návod.

Děti si pomocí suchých zipů, patentek, cvočků, knoflíků, tkaniček a mnoho dalšího procvičí jemnou motoriku, zapojí zrak i hmat a nezapomenou ani na poznávání barev a tvarů. Ušijte knihu přímo na míru svému dítěti, které tak bude mít něco, co nikdo jiný na světě nemá. Fantazii se meze nekladou, stačí se jen inspirovat touto publikací. Poradíme vám, jak postupovat, co je možné kombinovat apod.

Zábava pro vás i vaše dítě!

Vyrobte zábavnou knihu svému dítěti

Autorka: Veronika Kubáčová

Počet stran: 112
Vazba: brožovaná
Formát: 207×288 mm
ISBN: 978-80-247-5831-2
Doporučená cena: 229 Kč

 

Knihu Vyrobte zábavnou knihu svému dítěti vydalo nakladatelství Grada.

 

Videoukázka

Zdrojem videoukázky je kanál YouTube.cz

 

Veronika Kubáčová

Veronika Kubáčová

Paní Veronika Kubáčová je výtvarnice, která spolupracuje s nakladatelstvím Grada Publishing a.s. od roku 2003 jako ilustrátorka. Používá techniky akvarel, akvarelové pastelky, pastelky, kresbu tuší a tužkou a další kombinované techniky. Maluje převážně miniatury, pracuje s netradičními materiály jako je kámen nebo dřevo.

Zdrojem fotografie a informací o autorce je www.grada.cz

 


Nakladatelství Grada vydává knihy v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Velkou část úsilí věnuje knihám pro děti a o dětech. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVyrobte zábavnou knihu svému dítěti

Kubáčová, Veronika

Grada, 2018

Napsat komentář