Němý hrdina beze jména je zpět!

Peter Newman_Zlo
Kdo si zamiloval sci-fi román Tulák, ten teď jistě poskočí nadšením, protože v nakladatelství Host právě vyšlo pokračování s názvem Zlo. A je ještě lepší než jeho předchůdce!

Pokračování úspěšného sci-fi románu Tulák. Němý hrdina beze jména se vrací. Na jihu v Trhlině to začíná vřít. Zlo, Gamin meč, se probouzí a volá k boji. Jenže Tulák si našel domov, usadil se a na volání neslyší. Meč křičí, dokud mu neodpoví někdo jiný. Jmenuje se Vesper.

 

Zlo

Autor: Peter Newman
Přeložil: Jakub Kalina

Počet stran: 432
Vazba: brožovaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7577-174-2
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Zlo vydalo nakladatelství Host.

 

Ohlasy

Ponořte se do úžasně nápaditého světa okřídlených mečů a rozbitých solárních článků.

SFX

Jestliže se vám líbil Tulák, pak Zlo budete milovat.

Fantasy Faction

Chytrý, spletitý a rafinovaný román, který je radost číst. Pohltí vás a nedovolí, abyste ho odložili.

SFBook.com

Zlo je temná kniha, ale zároveň je to příběh plný naděje. Příběh o usmiřování nesmiřitelného a o tom, jak vysoká daň se platí za snahu změnit svět.

A Penchant for Words

Nový strhující spisovatel – břitký, přesvědčivý a originální.

Mark Lawrence, spisovatel

 

Peter Newman

Peter-NewmanPeter Newman vyrůstal v Londýně, kde studoval činohru a pedagogiku na Central School of Speech and Drama. Pracoval jako učitel dramatické výchovy na střední škole, nyní je instruktorem firewalkingu. Tulák (The Vagrant, 2015) je jeho debutový román. Přečtěte si naši recenzi této knihy. V roce 2016 vyšel druhý díl The Malice (Zlo), závěrečný díl trilogie s názvem The Seven (Sedma) byl plánován na rok 2017. Newman žije s manželkou a synem v Somersetu.

Informace a fotografie byly čerpány ze stránek nakladatelství Host.


Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZlo

Newman, Peter

Host, 2017

Napsat komentář