Zasoutěžte si o hru plnou strachu a bezmoci

podivna-hra-perex
Skutečně pronásleduje Karlu neznámý útočník, nebo si vše vymyslela a její bujná fantazie pracuje na plné obrátky? Její muž ji začíná považovat za blázna, ale brzy se ukáže, že je jeho přesvědčení mylné. Proč se cílem zrovna Karla?

Kořist neznámého pronásledovatele

Jediná věta promění Karle život v peklo. Mohla prožívat běžnou krizi středního věku, s jakou se vyrovnává spousta jejích vrstevnic. Osud jí ale přichystá zkoušku těžšího kalibru. Někdo ji sleduje, naboural se do jejího počítače, do e-mailových schránek jejích dcer. Všude toho neznámého pronásledovatele tuší, posílá jí varovná znamení a baví se jejími amatérskými dedukcemi a intenzivním strachem o rodinu.

Proč ta podivná hra? Co po ní kdo chce? Karla se snaží se najít jakoukoliv stopu, která by jí pomohla všechno pochopit, ale nemá žádnou podporu v okolí. Cítí se jako štvaná zvěř. Je kořistí opravdového útočníka, nebo své vlastní fantazie? Proč se ve všem dá najít skrytý význam? Možná je opravdu blázen, jak si myslí její muž. Hraje hru, o kterou nestála, hru plnou strachu a bezmoci.

 

Podivná hra

Autorka: Zuzana Pospíšilová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 368
Vazba: vázaná
Vydáno: 2/2017
ISBN: 978-80-271-0290-7

Přečtěte si více o knize Podivná hra, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Černé myšlenky v sobě skrývala celý den, ale večer musely ven. Potřebovala se Markovi svěřit, musela tu špínu ze sebe vypustit, jinak by nejspíš umřela strachy.
Když holky odešly do pokojíku a Karla s Markem do ložnice, posadila se na postel a řekla: „Třeba měla Eliška pravdu a ten terč patří k šípu, co je zapíchnutý ve stromě u mé práce.“
„Nesmysl,“ odbyl ji Marek.
Karla se zhluboka nadechla a vyslovila tu nejčernější obavu: „Co když to má znamenat, že terčem se stanou naše děti? Proto je to dětský terč!“
Marek na ni vytřeštil oči.
„Ty nejsi půl cvoka, ty jsi cvok celej!“
„Fakt nedokážeš připustit, že by se něco takovýho opravdu mohlo stát?“
„Ne!“ odpověděl Marek rozhodně. Byl vždycky hrdým nositelem svého znamení. Tvrdohlavý beran. A v poslední době čím dál tvrdohlavější.
„A co budeš dělat, až se něco stane? Co když holky někdo zabije nebo unese nebo kdoví co?“ zeptala se vyčítavě se slzami na krajíčku.

 

O autorce

Zuzana Pospíšilová je dětská psycholožka, která pracuje ve Speciálně pedagogickém centru pro děti s mentálním postižením v Ostravě. Dříve pracovala v dětském rehabilitačním stacionáři, převážně s dětmi s organickým poškozením CNS a pohybovým postižením. V době studií se zabývala tématem rozvoje tvořivosti u dětí mladšího školního věku, nyní píše knihy pro děti. Z poslední doby můžete znát například tituly Hasičské pohádky (2016), Záchranářské pohádky (2016), Knihovnické pohádky (2016), Andílkovo vánoční putování (2016), O lišce Matyldě a medvědu Šimráčkovi (2017), Nezralá, Hruška, k tabuli! (2017), Školnice Valerie v podezření (2017).
(Zdroj informací: nakladatelství Grada)

 

Vyhrajte knihu Podivná hra

Přestože dosud psala Zuzana Pospíšilová spíše dětské knihy, ve svém nejnovějším literárním počinu zabrousila do kriminálního žánru. Hlavní hrdinka Karla je obyčejná žena středního věku, přesto právě ji si vybral neznámý pronásledovatel. Jeho přítomnost a varovná znamení jsou cítit doslova všude, ale není to jen pouhá shoda náhod dokreslená bujnou fantazií? Karlin muž Marek má pocit, že se z jeho ženy stává blázen, a ani mezi svými blízkými nenachází Karla potřebnou oporu. Brzy se ale všichni přesvědčí o opaku…

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Podivná hra vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Podivná hra
probíhá od 18. do 31. března 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 krimi knih Podivná hra

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePodivná hra

Pospíšilová, Zuzana

Cosmopolis, 2017

Zasoutěžte si o hru plnou strachu a bezmoci - DISKUZE

Počet reakcí: 9
  1. karliki karliki napsal:

    Kniha- PROČ KOČKY ŠPLHAJÍ PO ZÁCLONÁCH? v pořádku dorazila,moc děkuji

  2. irulka23 napsal:

    Dobrý den, kniha „Malá Sibiř“ dnes v pořádku dorazila. Ještě jednou moc děkuji.

  3. Kalika Kalika napsal:

    Dobrý den, tak ta moje výhra z května ještě nepřišla. Snad už mají všichni po dovolené.

  4. ilasan napsal:

    Děkuji, zkusila jsem, nevím, jestli to funguje, hned jsem byla přehozena o 1,-, max. částka nefunguje

  5. ilasan napsal:

    U knihy Podivná hra nejde prihazovat. Můj limit byl hned prebyt vyvolávací cenou

Napsat komentář