Zasoutěžte si o knihu výzev pro zamilované páry

our-love-challenges-perex
Toužíte se svou drahou polovičkou uniknout stereotypu, pobavit se a upevnit při tom váš vztah? S knihou Our Love Challenges získáte nejen mnoho nápadů, jak toho docílit, ale především místo, kam si můžete tyto krásné okamžiky zaznamenat.

Budujte a upevňujte svůj vztah

Nevíte, jaký dárek dát svému partnerovi? Hledáte něco originálního, u čeho můžete strávit mnoho společných chvil? Chcete mít zaznamenané všechny své krásné vzpomínky (nebo zážitky)? Kniha Our Love Challenges vám přesně to nabízí. Na 200 stranách naleznete více jak 180 zajímavých a různorodých výzev – od kreativních (vytvořit si svůj letní playlist), přes romantické (jít na piknik při západu slunce) až po bláznivé (tancovat na frekventovaném náměstí). Každá strana obsahuje zadání výzvy a spoustu volného místa na lepení fotek, líčení zážitků nebo odpovídání na otázky.

Our-Love-Challenges-1

Plnění výzev vás pobaví a sblíží a do budoucna vám přinese album plné jedinečných zážitků se svým partnerem.

 

Our Love Challenges

Autoři: Vít Libovický a David Makovský

Vydalo: nakladatelství Vít Libovický
Počet stran: 200
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 12/2016
ISBN: 978-80-906695-0-5

Přečtěte si více o knize Our Love Challenges, kterou do soutěže věnoval Vít Libovický. Můžete si také prohlédnout malou ukázku.

our-love-challenges-ukazka

O autorech

Jsme dva dvacetiletí studenti Vysoké školy ekonomické v Praze a společně jsme vytvořili knihu Our Love Challeges, která je určena pro zamilované páry. Nejen my máme pravidelně problém vymyslet pro své partnerky originální dárek, proto jsme se rozhodli ostatním pomoci a vytvořili jsme tuto unikátní knihu.
Oba máme předchozí zkušenosti s podnikáním a do budoucna plánujeme přechod na zahraniční trhy.

(Zdroj informací: tisková zpráva)

Our-Love-Challenges-2

Vyhrajte knihu Our Love Challenges

Užijte si nejen mnoho legrace při tvoření a plnění výzev, ale především nenásilně budujte a upevněte váš vztah. Přes 180 úkolů od jednoduchých až po složitější vám připomene okamžiky seznámení a krásné chvíle, které už jste společně prožili, ale především budou zdrojem inspirace pro mnoho nových zážitků, na které budete rádi vzpomínat. Jeďte na výlet na kolech, sepište si věci, které na tom druhém máte nejraději, postavte si bunkr z polštářů, jako když jste byli malí, nebo vytvořte co nejextravagantnější pizzu. Zkrátka si užijte mnoho zábavy. Do knihy pište, kreslete, lepte fotografie a při každém otevření si znovu připomeňte, jak svou drahou polovičku milujete.

Ve spolupráci s Vítem Libovickým vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Our Love Challenges vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Our Love Challenges
probíhá od 20. ledna do 2. února 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Our Love Challenges

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOur Love Challenges

Libovický, Vít – Makovský, David

Nakladatelství Vít Libovický, 2016

Zasoutěžte si o knihu výzev pro zamilované páry - DISKUZE

Počet reakcí: 21
  1. salmek napsal:

    Vážená redakce, i já se přidávám k pozitivním reakcím na Vaši soutěž. Zastávám názor, že pokud knihu opravdu chci, ať už pro sebe, či pro blízkou osobu, tak si ji prostě koupím. Nesedím dlouho do noci a nepozoruji tipy, abych je mohla překonat. Pak s napětím očekávám výsledkovou listinu a porovnávám, jak dalece jsem byla od výsledku. Nikdy jsem nic nevyhrála a vše se změnilo až po vstupu do Vaší soutěže. Redakci patří velký dík.

  2. Hadza napsal:

    Dobrý den. Dnes mi dorazila výhra Bible vítězů. Mám z ní obrovskou radost. Moc mě to potěšilo, protože i když soutěžím často a rád, tak mi to moc nejde :) Jsou zde zajímavé příběhy lidí „Vítězů“, kteří svým odhodláním a pevné vůli dosáhli těch nejvyšších met. Mnohokrát Vám děkuji

  3. hanusl napsal:

    Děkuji za zalání výhry – knihy Bible vítězů. Kniha v pořádku došla, udělala mi radost a už se na ni chystám.

  4. Sona napsal:

    Knihy mám moc ráda, soutěžím pro radost. Často nestíhám opravovat tipy. Po vánocích jsem vyhrála knihu a měla jsem velkou radost, je to jako dárek. Je to prostě hra a je dobře, že to kontrolujete, jinak bychom my ostatní nikdy nevyhráli.

  5. dohamar napsal:

    Soutěžím nejen tady, poctivě soutěžím všude, na výsledky se ani nedívám, soutěžím pro zábavu. Stane se, že občas i něco vyhraji, i tady, mám radost. Ale většinou se na výsledky nekoukám a stane se mi, že nevím odkud výhra přišla, (už 3x) pokud u toho není lístek, tak ani nevím, komu poděkovat. I když jsem dávno důchodkyně, můžu si knihu občas koupit. Mám knih celkem dost, ale chodím do knihovny, vypůjčím si knihu, kterou bych si chtěla přečíst a mám po problémech. Tahle soutěž je O.K., nerada bych aby skončila

  6. assaly napsal:

    přidávám se, také beru soutěže jako zábavu a info o nových knihách, ne za „činnost vedoucí k získání čehokoli“. Mám ráda soutěže díky kterým si přečtu o nových knihách, které mě nutí k pozornosti a baví mě i ověřování výsledků o „kolik jsem se sekla“ při tipování. Mrzí mě, že to někdo vnímá jinak :-(.

  7. Gudrun Gudrun napsal:

    Nestačím žasnout – vyhrát za každou cenu??? Pokud o knížku tak moc stojím, tak si ji prostě koupím! Taky už se mi podařilo knížku vyhrát a neseděla jsem u počítače do poslední chvíle. Moc děkuji redakci za pěkné soutěže a nenechte si kazit náladu

  8. Leni07 napsal:

    Plně souhlasím s Lube. I já soutěžím (férově) a štěstíčko se na mě také usmálo už několikrát :-)Proč tedy podvádět? :-( Lidi, vzpamatujte se a… buďte rádi, že tato pěkná soutěž existuje!!!! Díky moc za ni, milá redakce!!!

  9. Lube napsal:

    Dobrý den,
    musím tak trochu reagovat na tyto komentáře. Stojí to vůbec za to vymýšlet nějaké cesty, jak získat výhru za každou cenu a ztrapňovat se?
    Toto je férová soutěž, já soutěžím každý den, a podařilo se mně minulý rok vyhrát čtyři knihy, no, není to úspěch?
    Děkuji redakci za tuto soutěž.

  10. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Bohužel, dnes už neplatí že: S poctivostí nejdál dojdeš….Dnes asi platí, že s poctivostí nedojdeš nikam a podvodníci mají zelenou.
    Třeba se nakonec nějaké změny dočkáme. Mně by se líbilo, kdyby ke každé registraci musel být nějaký průkaz totožnosti nejlépe OP, aby se zabránilo podvodům.

  11. Shakespeare napsal:

    Plně se podepisuji pod komentáře Anicka59 a Lehav.
    Nepoctivci se najdou všude a je nutno proti nim něco dělat. Účinnější by bylo je vyřadit po druhém zjištění
    nepoctivosti vůbec z této soutěže. Ne jen pouze pro danou
    soutěž.

  12. vlcekp napsal:

    Já jsem ale nepodváděl – už to celé házíte na mě. To, že jsem se domluvil se svou rodinou na tom, aby zabojovali, není porušování pravidel. Nicméně už se tady nehodlám s vámi hádat a přeji všem soutěžícím, aby nebyli podvedení a zklamaní tímto systémem, a aby vyhrávali ti, co hrají fair play.

    • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

      Promiňte, ale já na Vás nic neházím. Váš tip byl skutečně překonán. A ano, hlasování ze sedmi různých účtů a stejné IP v průběhu několika málo minut před půlnocí (gratuluji k velké rodině, ochotné bdít v takovém počtu až do půlnoci) je zásadním porušením našich pravidel – s nimiž svou účastí v soutěži souhlasíte. Z našeho pohledu jde o jednoznačný podvod – porušujete pravidla, abyste dosáhl vítězství na úkor těch, kteří pravidla neporušují.

  13. lehav napsal:

    Dobrý den,
    moc si vážím redakce, která pro nás připravuje denně nové soutěže a na druhou stranu mne moc mrzí, že se mezi námi čtenáři najdou takoví, kteří chtějí vyhrát za každou cenu – tedy i za cenu podvodu … když to takhle půjde dál, vůbec bych se nedivila, kdyby soutěže redakce ukončila – což by byla ale pro poctivé soutěžící velká škoda :-(. Jak jinak ale mají zamezit podvodníkům se přihlašovat několikrát do jedné soutěže, když nerespektují daná pravidla ?

  14. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Musím reagovat, byla bych také pro nějakou změnu. Když se na netu domluví 20 lidí, kteří se pak domlouvají přes FB či jiné sociální sítě, tak ti co nejsou tak draví si ani neškrtnou. A když těch 20 lidí se domluví, dají si rozestupy po 10 tipech, tak hned je 200 tipů pod kontrolou. Opravdu bych byla i já pro radikální změnu.

  15. vlcekp napsal:

    Dobrý den,

    měl jsem 2068 tipů a díval jsem se na výsledek soutěže od 23:55 a od 23:58 mi tak nějak naskočilo, že je můj tip přesný. Dokonce i po půlnoci – a to mám přesný čas, mi to ukazovalo, že je můj tip přesný. Jak je tedy možné, že po 00:01 dalšího dne, kdy byla soutěž již dávno ukončená – tj. 3.2. mohlo naskočit ještě o několik tipů navíc? Upřímně si myslím, že tahle soutěž byla podvod. Kontroloval jsem to několikrát a aktualizoval stránku a až do samého konce mi to ukazovalo, že je mé číslo přesné.

    • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

      Dobrý den, je mi líto, že máte soutěž za podvod, ale nevím, jak vám dokázat opak. Tipy do soutěží přichází od soutěžících ve zvýšené míře právě velmi těsně před půlnocí. Do hry se následně dostává cache webu, prohlížeče, serverů po cestě. Může se tak stát, že prohlížeč zobrazuje přesný nebo nepřekonaný tip, zatímco tip už překonán byl.

      • vlcekp napsal:

        Kontroloval jsem to až do konce a několikrát se pro jistotu přihlašoval a odhlašoval. Sledoval jsem čas a ani na e-mail mi nic nepřišlo. Chtěl jsem přítelkyni udělat radost, místo toho jsem znechucený a naštvaný a radši jí koupím parfém. Škoda, že jsem to neměl na počítači. Mohl jsem udělat screenshot a ukázat vám, jak to bylo.

      • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

        Emaily s informací o překonání tipu jsou odesílány jen jednou denně (aktuálně v ranních hodinách – v době minimálního provozu). Po skončení soutěže už odesílány nejsou. Nevím, čemu by pomohl screenshot, já Vám samozřejmě věřím, že ještě pár vteřin před půlnocí jste měl tip přesný. Přesto byl překonán.

      • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

        Tak jsem se díval na průběh hlasování a musím říci, že mne Vaše reakce opravdu udivuje. Z průběhu hlasování je totiž zřejmé, že jste při soutěžení podváděl – viz prosím http://www.klubknihomolu.cz/3330/pravidla-soutezi-v-klubu-knihomolu/. Hlasoval jste hned z několika účtů současně, aby byl právě Váš tip tím přesným. I v případě, že by přesným tipem zůstal, byl byste automaticky pro zásadní porušení pravidel ze soutěže vyřazen a výhra by připadla dalším v pořadí.

Napsat komentář