Obrazová publikace nejlepších uměleckých děl posledních let

kdo_umi_uci
Kniha Kdo umí, učí nám představuje vše krásné, co se mezi roky 2010–2015 urodilo na našich uměleckých školách. Ponořte se do architektury, výtvarného umění a dalších směrů s jejich smysly ohromujícími a duši naplňujícími projekty.

V pořadí šestá publikace, která v podtitulu nese zkratku RUV (Registr uměleckých výstupů), nepřináší tentokrát texty komentující a reflektující celý projekt hodnocení uměleckých činností, ale bohatou obrazovou dokumentaci nejlepších děl, která v uvedeném období vznikla na českých vysokých uměleckých školách v oblasti architektury, audiovize, designu, hudby, literatury, divadla a výtvarného umění.

Kdo umí, učí – RUV 2010–2015

Editor: Miroslav Zelinský

Počet stran: 158
Vazba: vázaná
Formát: 162×232 mm
ISBN: 978-80-7491-874-2
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Kdo umí, učí vydalo nakladatelství Host.

 

Ukázka z knihy

kdo_umi_uci_ukazka

Přečtěte a prohlédněte si ukázku celou.

Součásti cyklu publikací s podtitulem Registr uměleckých výstupů jsou také knihy O umění s rozumem a O umění s rozumem II. Příslušné odkazy vám o nich prozradí více informací.


Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. Odborné publikace se zaměřují na historii, sociologii, jazykovědu, osobnosti filmu i další obory. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů. Relativně nedávno našla v Hostu přístřeší i prestižní edice Česká knižnice, která zájemcům nabízí kvalitní ediční zpracování děl českých klasiků.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdo umí, učí
RUV 2010–2015

Zelinský, Miroslav

Host, 2016

Napsat komentář