Získejte italskou inspiraci pro vegetariány

Vegetarianska-stredomorska-kucharka-perex
Milujete středomořskou kuchyni a zároveň jste vegetariáni? Ani tak nemusíte přijít zkrátka, vařit italsky se dá i z mnoha jiných surovin, než je proslulé prosciutto nebo salsiccia. Přesvědčte se o tom sami a naučte se sto nových originálních receptů.

Základy italské kuchyně přímo od šéfkuchařů

Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. Je rozdělena na kapitoly Předkrmy, Polévky, Těstoviny a rýže, Hlavní chody, Přílohy a saláty, Pizza a focaccia a Moučníky a v každé z nich představuje klasické i méně známé pokrmy využívající pestrou nabídku surovin ze všech italských regionů, které jsou ale dostupné i u nás. Sestavili je známí italští šéfkuchaři ve spolupráci s institucí nazvanou Academia Barilla, jež byla založena v Parmě roku 2004 jako první centrum zaměřené na ochranu, rozvoj a podporu autentické regionální italské gastronomie.

 

Vegetariánská středomořská kuchařka

100 originálních italských receptů

Autoři: kolektiv autorů

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Ivana Svobodová
Počet stran: 240
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 9/2015
ISBN: 978-80-204-3715-0

Přečtěte si více o knize Vegetariánská středomořská kuchařka, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Vegetariánská středomořská kuchařka

Italská kuchyně patří mezi velmi oblíbené, protože je pestrá a přesto jednoduchá. Navíc se dá vařit i bez masa, což ocení především vegetariáni. Předkrmy, hlavní chody, dezerty a mnohem více na vás čeká v sedmi kapitolách, které jsou plné chutných a jedinečných receptů přímo od italských šéfkuchařů a také celostránkových fotografií. Uvidíte, že se vám budou sbíhat sliny už při listování knihou, natož když se pustíte do přípravy. Nemusíte se bát, že v kuchařce najdete pokrmy, které nebudete schopni uvařit, všechny suroviny snadno seženete i u nás.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Vegetariánská středomořská kuchařka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vegetariánská středomořská kuchařka
probíhá od 20. září do 3. října 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 Vegetariánské středomořské kuchařky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVegetariánská středomořská kuchařka
100 originálních italských receptů

Mladá fronta, 2015

Napsat komentář