Vyhrajte vtipné a zároveň sexy čtení pro ženy

Hrebec-perex
Vivian je nadšená čtenářka zamilovaných románů a sní o tom, že i ona se jednou setká s mužem, který bude hrdiny těchto knih připomínat. Když se dozví, že po zapomenuté tetě zdědila ranč, vydává se na něj – hledat milostné dobrodružství!

Souboj kovboje a knihovníka

Zábavný sexy román, ze kterého div smíchy neomdlíte.

Po Nabíječi a Roštěnce se čtenářky mohou těšit na ztřeštěnou romantickou komedii o strhávání korzetů a vzdouvající se hrudi, o nezkrotné vášni a nekonečné lásce. Také o archivaci dokumentů a o koňském hnoji – počkat, cože?

Ve dne Viv Franklinová navrhuje softwarové programy. V noci tajně hltá zamilované románky a touží po rytíři v nablýskané zbroji, nebo po kovboji na divokém hřebci (ach bože, jen zaržát), nebo po statném požárníkovi, do kterého by se zamilovala až po uši. K tomu nosí korzet – na ten nezapomínejte. Když se dozví, že po dávno zapomenuté tetě zdědila nádherný starý ranč v kalifornském Mendocinu, vyrazí tam celá natěšená s vidinou obrovského dobrodružství jako z románu.

Jenže v každém románu nastane zvrat, že ano? Na jedné straně kovboj, pro kterého se jí úplně zapálí lýtka (kovboj Hank totiž za spálená lýtka skutečně stojí). Na druhé straně knihovník Clark Barrow, který se jí jaksepatří dvoří. Mohou tvídová saka a záplaty na loktech soupeřit s koženými kalhotami a botami s ostruhami?

 

Hřebec

Autorka: Alice Claytonová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Jana Montorio Doležalová
Počet stran: 200
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2015
ISBN: 978-80-204-3501-9

Přečtěte si více o knize Hřebec, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta. Můžete si také přečíst náš článek, kde najdete i další tipy pro ženy.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

Proč jsem se proboha nechala ukecat do další schůzky naslepo?
Třeba proto, že jsi single, ještě nikdy jsi nebyla zamilovaná a zoufale hledáš svého piráta?
Pravda. Brala bych i kovboje. Nebo požárníka. Nebo odvrhnutého prince, kterému krutý strýc prahnoucí po trůnu znemožnil pokračovat v královské pokrevní linii, a to zejména poté, co nepřátelské království nabídlo panovníkovi svou princeznu, nejkrásnější pannu na celém světě. Strýc má ovšem tu smůlu, že pannu mezitím odpanil již zmíněný princ. Stalo se tak na loži pokrytém sněhobílým peřím. A jakmile princ do své milované vstoupil, lady se mu zaryla nehty do zad podobně jako orel, který se chystá vzlétnout a letět do vášnivé…
No páni. S tou skotskou bych měla brzdit. (str. 7)

 

O autorce

Alice-ClaytonovaAlice Claytonová léta pracovala v kosmetickém průmyslu, pak si ale řekla dost, vzala do ruky laptop a odstartovala svou závratnou kariéru spisovatelky. Alice zbožňuje práci na zahradě (kromě plení záhonů), pečení (kromě uklízení) a v současné době přesvědčuje svého přítele, aby z ní učinil počestnou ženu.
(Zdroj informací: nakladatelství Mladá fronta)

 

Vyhrajte knihu Hřebec

Viv Franklinová má na ženu možná trochu neobvyklé povolání, protože navrhuje softwarové programy. Zato její záliba je typicky ženská a Viv po večerech hltá červenou knihovnu. Netouží po ničem jiném, než někde narazit na urostlého hasiče, sexy kovboje nebo některého z dalších hrdinů, kterými se její oblíbené knihy jen hemží. Když zdědí ranč, okamžitě se na něj vydá a doufá, že právě tam na ni čeká její rytíř v nablýskané zbroji. Jenže ne vždy vše dopadá tak, jak si vysníme. Jak dopadne Viv? To si pojďte přečíst v tomto zábavném sexy románu.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Hřebec vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hřebec
probíhá od 14. do 27. července 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 erotické romány Hřebec

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHřebec
Kovboj versus knihovník! Kdo vyhraje v souboji o nádhernou Vivian?

Claytonová, Alice

Mladá fronta, 2015

Napsat komentář