Naučte se žít bez pšenice!

ZivotBezPseniceNahled
Dovedete si představit život bez všech produktů z pšenice? Pro středoevopana je skoro neuvěřitelné, že by to mohlo jít. A přece to jde! Jak? Zjistíte v našem dnešním článku.

Když William Davis vydal knihu Život bez pšenice, strhla se doslova bouře. Miliony lidí změnily své stravovací návyky a začaly žít zdravěji. A zároveň s proměnou jídelníčku narazily na problém – jak vařit bez pšenice chutně, rychle a efektivně?
Tato unikátní kuchařka nabízí dvě stovky ověřených receptů a obsáhlý úvod, který do problematiky stravování se bez pšenice i pšeničných produktů zasvětí i ty, kteří předchozí knihu nečetli. Srozumitelnou formou čtenářům také poskytne všechny informace potřebné k tomu, aby přestali tápat, a navede je na cestu, jejímž cílem je šťastnější život, pevnější zdraví a v neposlední řadě i štíhlejší tělo.
Dozvíte se, jaké ingredience je možné kombinovat, jak bez pšenice například i péct a vytvořit si takový jídelníček, který bude nejen zdravý, ale i výživný a chutný pro celou rodinu.
Rychlé a jednoduché recepty, které prakticky doplňují revoluční Život bez pšenice.
Pro všechny, kteří se rozhodli pro zdravý a plnohodnotný život!

Bezpšeničný životní styl za třicet i méně minut!
Co všechno se dá zvládnout za třicet a méně minut? V dnešním světě, který je elektronicky propojený, můžete zveřejnit pár komentářů na facebooku nebo poslat několik „tweetíi“. Nebo ujít dva tři kilometry na šlapacím trenažéru, vysát místnosti v bytě, přečíst si další kapitolu v rozečteném románu. Také je možné zapálit si doma svíčky, ztlumit světla, popadnout svou drahou polovičku… já vím, já vím, to už by stačilo!
Nabízí se ještě další možnost, a sice převzít iniciativu a umožnit sobě i své rodině mohutný skok směrem k lepšímu zdraví. Ptáte se jak? Připravíte pokrm, který vás všechny osvobodí od škodlivých účinku moderní pšenice, potraviny vzbuzující stále další chutě a vytvářející nepěkné nánosy břišního tuku. Je to vskutku tak, můžete si všichni pochutnávat na rychlých a výtečných jídlech, jež uspokojí všechny, počínaje odstavenými batolaty!

BezPseniceRecept
Více z knihy můžete ochutnat v pokračování ukázky.

 

Život bez pšenice: 30minutová kuchařka

Autor: Willam R. Davis
Přeložil: Jan Kozák

Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Formát: 145×210 mm
ISBN: 978-80-7462-751-4
Doporučená cena: 328 Kč

Knihu Život bez pšenice: 30minutová kuchařka vydalo nakladatelství Jota.

William R. Davis

William Davis, MD, je preventivní kardiolog, který propaguje život bez pšenice a tímto svým unikátním postojem přispívá nejen k prevenci, ale k úplnému odstranění srdečních chorob. Je medicínským ředitelem Track Your Plaque, internetového preventivního programu srdečních nemocí, a často přispívá do národních publikací a na webové stránky o zdraví. Žije se svou ženou a třemi dětmi ve Fox Pointu ve Wisconsinu a v jeho spíži nenajdete žádné buchty ani koblihy.

Zdroj informací o autorovi: nakladatelství Jota


Nakladatelství Jota vydalo již více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Publikuje tvorbu českých autorů i překlady z cizích jazyků. Patří mezi jedno z největších nakladatelství v České republice.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŽivot bez pšenice: 30minutová kuchařka

Davis, R. William

Jota, 2015

Napsat komentář