Získejte román a odhalte kouzlo všedních dnů

Kouzlo-vsednosti-perex
Může být něco současně obyčejné a otřepané a přesto stále mít své kouzlo? Na to musí přijít Magda s Adamem – manželé, kteří se v nekonečném koloběhu stejných dní už začínají utápět. Podaří se jim zachránit vztah a objevit znovu štěstí?

Jednotvárnost manželství

Komorní příběh mladých manželů Magdy a Adama. Přestože oba byli přesvědčení, že jim dvěma se to stát nemůže, čas ukázal, jak se mýlili. Všednost, jednotvárnost, nekonečný koloběh stejných rán a stejných večerů postupně mění jejich společný život. Ani si nestačili všimnout, kdy se to vlastně stalo, ale najednou jako by v jejich vztahu bylo něco mrtvého. A nástupem Magdy do práce se všechno ještě zhorší…

 

Kouzlo všednosti

Autorka: Táňa Keleová-Vasilková

Vydalo: nakladatelství Noxi
Počet stran: 240
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-8111-243-0

Přečtěte si více o knize Kouzlo všednosti, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Noxi.

Logo-Noxi

Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

 

O autorce

Tana-Keleova-VasilkovaTáňa Keleová-Vasilková je jednou z nejúspěšnějších spisovatelek na Slovensku. Vydala již více než dvacet knih, jejichž prodej dosáhl neuvěřitelných milion výtisků. Narodila se v Chomutově v severních Čechách a je dcerou známého cestovatele Františka Keleho. Od svých čtyř let žila v Bratislavě, kde vystudovala gymnázium a žurnalistiku na Filozofické fakultě Univerzity Komenského. Pracovala jako redaktorka v časopisech a od roku 1991 je spisovatelkou na plný úvazek. Je vdaná a má tři děti, s nimiž a manželem a s fenkou Bárou žije v Devínské Nové Vsi.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autorky)

 

Vyhrajte román Kouzlo všednosti

Když se Magda s Adamem vzali, byli si jistí, že je nikdy nepotká nic takového, jako je všednost ve vztahu ani v životě. Ale ani si nestihli uvědomit, jak k tomu došlo, a do jejich manželství se vkradla právě ona obyčejnost. Stejná rána, stejné dny i večery začaly nahlodávat jejich vztah a nenápadně v nich zabíjet lásku k tomu druhému. Uvědomili si své chyby dostatečně brzy na to, aby se jim podařilo dát vše do pořádku?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Noxi vám přinášíme soutěž, ve které mohou tři z vás knihu Kouzlo všednosti vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kouzlo všednosti
probíhá od 12. do 25. dubna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Kouzlo všednosti

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKouzlo všednosti

Keleová-Vasilková, Táňa

Noxi, 2015

Napsat komentář