Duchovní moudrost mužů víry

Amos-Aron_perex
Před každým z nás se občas objeví překážka, kterou musíme překonat. Někdy se ale nedostává síly a odvahy. Nyní se můžeme poučit od dvou starověkých mužů víry, kteří dokázali překonat veškerá úskalí.

Jsou to historické postavy, které opravdu žily. Přestože tito muži žili ve starověku, jejich příběhy lze aplikovat na naše životy a problémy, jimž čelíme v dnešní době. Často žili na hraně. Měli odvahu. Riskovali. Vedli smělý život a občas dělali chyby – velké chyby.
Žijeme v těžké době plné problémů, kdy miliony lidí hledají odpovědi. Tito muži nám ukazují cestu. To, co se od nich můžeme naučit, lze použít i dnes, ačkoli žili před několika tisíciletími.

Áron – Hospodinův velekněz

Autor: Francine Riversová

Vydalo: nakladatelství Návrat domů
Přeložila: Radka Brahová
Počet stran: 216
Vazba: brožovaná
Formát: 120 x 190 mm
ISBN: 978-80-7255-314-3

 

Knihu  Áron – Hospodinův velekněz vydalo nakladatelství Návrat domů

Ámos – Boží prorok

Autor: Francine Riversová

Vydalo: nakladatelství Návrat domů
Přeložila: Alena Švecová
Počet stran: 184
Vazba: brožovaná
Formát: 120 x 190 mm
ISBN: 978-80-7255-318-1

 

Knihu Ámos – Boží prorok vydalo nakladatelství Návrat domů

O autorce

Francine Riversová (1947), úspěšná americká autorka, vystudovala filosofii a žurnalistiku na univerzitě v Nevadě, Reno. Následně se stala úspěšnou autorkou románů. V roce 1986 přešla na křesťanskou víru a začala psát historické romány s křesťanskou tématikou. Za svojí práci získala řadu ocenění (čtyři ocenění RITA, ECPA Gold Medallion). Mezi její nejznámější knihy patří Támar – žena za závojem, Rachab – žena za hradbami či Rút – žena z Moábu.

(Zdroj informací: en.wikipedia.org)


Nakladatelství Návrat domů vydává populárně naučnou literaturu zabývající se aplikovanou psychologií, mezilidskými vztahy, výchovou dětí a systémem životních hodnost.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeÁron – Hospodinův velekněz

Riversová, Francine

Návrat domů, 2014

zobrazit info o knizeÁmos – Boží prorok

Riversová, Francine

Návrat domů, 2014

Napsat komentář